Πανναξιακός ΑΟΝ: Κάλεσμα στον κόσμο με την “Κάρτα μέλους” για την στήριξη της ομάδας

Η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό του πλάνου για το μέλλον το σωματείου αναφορικά με την γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης που έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί σχεδόν επί μία δεκαετία αλλά και με τα τμήματα υποδομών που μετά από δύο χρόνια αναστολής επαναλειτουργούν έχοντας επικεφαλής τον προπονητή κ. Γιώργο Δερμάτη.

Είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις των διοικούντων ότι θέλουν να ρίξουν βάρος στις υποδομές κάνοντας μία σημαντική επένδυση στο πρόσωπο του κ. Δερμάτη ώστε στο κοντινό μέλλον οι υποδομές να είναι ικανές να τροφοδοτούν την πρώτη ομάδα με αθλήτριες ικανές να σταθούν στο υψηλό επίπεδο της volleyleague.

Στην προσπάθεια αυτή, σημαντική θα είναι η στήριξη της τοπικής κοινωνίας που “στα δύσκολα και στα εύκολα” ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα που αγωνίζεται στο υψηλότερο δυνατό εθνικό επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτής της στήριξης ο Πανναξιακός ΑΟΝ κυκλοφορεί τις “Κάρτες Μέλους” για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν προσβλέποντας σε μία δυνατή βάση μελών που θα δώσει μία οικονομική ανάσα στις πολλές υποχρεώσεις του σωματείου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Γίνε μέλος στην μεγαλύτερη αθλητική οικογένεια των Κυκλάδων.

Στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύουμε, ο αθλητισμός συνεχίζει και κρατά ψηλά την Ελληνική σημαία και την Ελληνική υπερηφάνεια.

Κύριος τροφοδότης του αθλητισμού σε υψηλό επίπεδο είναι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός καθώς από τα σπλάχνα του δημιουργούνται οι μεγάλοι αθλητές και αθλήτριες.

Τα αθλητικά σωματεία που υπό την στέγη τους καλύπτουν τους ερασιτέχνες αθλητές κυρίως χρηματοδοτούνται από τους λίγους -που με αγάπη και μεράκι για τον αθλητισμό- ανθρώπους στηρίζουν αυτές τις προσπάθειες.

Η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών και η επιδείνωση της κρίσης μετά την πανδημία του Κορονοϊού έχουν περιορίσει κατά μεγάλο ποσοστό τα έσοδα των σωματείων δημιουργώντας σε αυτά επιπλέον δυσκολίες ώστε να σταθούν ανταγωνιστικά σε υψηλό – πρωταγωνιστικό επίπεδο.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ στο νέο σκηνικό που διαμορφώθηκε προσπαθεί να κρατηθεί ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ και να συνεχίσει να κάνει υπερήφανους όλους τους κάτοικους του νησιού μας, της Νάξου.

Σημαντική βοήθεια σε αυτή την προσπάθεια ήταν, είναι και θα είναι ο φίλαθλος κόσμος του νησιού, ώστε ο σύλλογος να γίνει αυτόνομος, αυτοδύναμος και στην ιδανική περίπτωση, αυτοχρηματοδοτούμενος.

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

Ο σύλλογος μας για δεύτερη φορά στην ιστορία του, κυκλοφορεί την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ του σωματείου με αρχικό στόχο τα 5.000 μέλη που θα δημιουργήσουν μία ισχυρή βάση που πάνω της θα στηριχτεί η διοίκηση του συλλόγου ώστε να χτιστεί ο ΝΕΟΣ, ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ. Κάθε φίλος της ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ θα πρέπει να είναι κάτοχος της ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ του σωματείου.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Αποκτώντας την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ του σωματείου γίνεσαι επίσημα μέλος της μεγαλύτερης οικογένειας των Κυκλάδων, της οικογένειας του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ.
Αποκτώντας την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ γίνεσαι κομμάτι στο χτίσιμο ενός μεγάλου ερασιτεχνικού σωματείου που θα λειτουργεί σε Υψηλά Ευρωπαϊκά πρότυπα, θα δημιουργήσει νέους αθλητές και αθλήτριες, και θα φέρει στο νησί ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
Αποκτώντας την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ γίνεσαι ένα σημαντικό κομμάτι στο παζλ της επιτυχίας.
Όλοι οι Πανναξιακοί πρέπει να αντιληφθούμε την αναγκαιότητα και την υποχρέωση να κρατήσουμε τον σύλλογό μας ζωντανό και να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα. Προμηθευόμαστε ΟΛΟΙ την Κάρτα Μέλους του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους

Από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.Ν. (www.paon.gr) – (www.pannaxiakos.com)
Επικοινωνία στο mail του σωματείου [pannaxiakosaon@gmail.com]
Στα social media του σωματείου σε Facebook και Instagram

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News