Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠανναξιακός ΑΟΝ: Κάλεσμα στον κόσμο με την “Κάρτα μέλους” για την στήριξη...

Πανναξιακός ΑΟΝ: Κάλεσμα στον κόσμο με την “Κάρτα μέλους” για την στήριξη της ομάδας

|

Ο σχεδιασμός της επόμενης μέρα έχει ήδη ξεκινήσει τόσο για την γυναικεία ομάδα αλλά και για τα αναπτυξιακά τμήματα του σωματείου

Η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό του πλάνου για το μέλλον το σωματείου αναφορικά με την γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης που έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί σχεδόν επί μία δεκαετία αλλά και με τα τμήματα υποδομών που μετά από δύο χρόνια αναστολής επαναλειτουργούν έχοντας επικεφαλής τον προπονητή κ. Γιώργο Δερμάτη.

Είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις των διοικούντων ότι θέλουν να ρίξουν βάρος στις υποδομές κάνοντας μία σημαντική επένδυση στο πρόσωπο του κ. Δερμάτη ώστε στο κοντινό μέλλον οι υποδομές να είναι ικανές να τροφοδοτούν την πρώτη ομάδα με αθλήτριες ικανές να σταθούν στο υψηλό επίπεδο της volleyleague.

Στην προσπάθεια αυτή, σημαντική θα είναι η στήριξη της τοπικής κοινωνίας που “στα δύσκολα και στα εύκολα” ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα που αγωνίζεται στο υψηλότερο δυνατό εθνικό επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτής της στήριξης ο Πανναξιακός ΑΟΝ κυκλοφορεί τις “Κάρτες Μέλους” για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν προσβλέποντας σε μία δυνατή βάση μελών που θα δώσει μία οικονομική ανάσα στις πολλές υποχρεώσεις του σωματείου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Γίνε μέλος στην μεγαλύτερη αθλητική οικογένεια των Κυκλάδων.

Στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύουμε, ο αθλητισμός συνεχίζει και κρατά ψηλά την Ελληνική σημαία και την Ελληνική υπερηφάνεια.

Κύριος τροφοδότης του αθλητισμού σε υψηλό επίπεδο είναι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός καθώς από τα σπλάχνα του δημιουργούνται οι μεγάλοι αθλητές και αθλήτριες.

Τα αθλητικά σωματεία που υπό την στέγη τους καλύπτουν τους ερασιτέχνες αθλητές κυρίως χρηματοδοτούνται από τους λίγους -που με αγάπη και μεράκι για τον αθλητισμό- ανθρώπους στηρίζουν αυτές τις προσπάθειες.

Η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών και η επιδείνωση της κρίσης μετά την πανδημία του Κορονοϊού έχουν περιορίσει κατά μεγάλο ποσοστό τα έσοδα των σωματείων δημιουργώντας σε αυτά επιπλέον δυσκολίες ώστε να σταθούν ανταγωνιστικά σε υψηλό – πρωταγωνιστικό επίπεδο.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ στο νέο σκηνικό που διαμορφώθηκε προσπαθεί να κρατηθεί ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ και να συνεχίσει να κάνει υπερήφανους όλους τους κάτοικους του νησιού μας, της Νάξου.

Σημαντική βοήθεια σε αυτή την προσπάθεια ήταν, είναι και θα είναι ο φίλαθλος κόσμος του νησιού, ώστε ο σύλλογος να γίνει αυτόνομος, αυτοδύναμος και στην ιδανική περίπτωση, αυτοχρηματοδοτούμενος.

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

Ο σύλλογος μας για δεύτερη φορά στην ιστορία του, κυκλοφορεί την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ του σωματείου με αρχικό στόχο τα 5.000 μέλη που θα δημιουργήσουν μία ισχυρή βάση που πάνω της θα στηριχτεί η διοίκηση του συλλόγου ώστε να χτιστεί ο ΝΕΟΣ, ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ. Κάθε φίλος της ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ θα πρέπει να είναι κάτοχος της ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ του σωματείου.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Αποκτώντας την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ του σωματείου γίνεσαι επίσημα μέλος της μεγαλύτερης οικογένειας των Κυκλάδων, της οικογένειας του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ.
Αποκτώντας την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ γίνεσαι κομμάτι στο χτίσιμο ενός μεγάλου ερασιτεχνικού σωματείου που θα λειτουργεί σε Υψηλά Ευρωπαϊκά πρότυπα, θα δημιουργήσει νέους αθλητές και αθλήτριες, και θα φέρει στο νησί ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
Αποκτώντας την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ γίνεσαι ένα σημαντικό κομμάτι στο παζλ της επιτυχίας.
Όλοι οι Πανναξιακοί πρέπει να αντιληφθούμε την αναγκαιότητα και την υποχρέωση να κρατήσουμε τον σύλλογό μας ζωντανό και να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα. Προμηθευόμαστε ΟΛΟΙ την Κάρτα Μέλους του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους

Από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.Ν. (www.paon.gr) – (www.pannaxiakos.com)
Επικοινωνία στο mail του σωματείου [pannaxiakosaon@gmail.com]
Στα social media του σωματείου σε Facebook και Instagram


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πανναξιακό (10ο) Πρωτάθλημα Τάβλι: Πρωταθλητής ο ρούκι Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος το είπε και το έκανε.. Με 3-1 νίκες κατέκτησε το 10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι

Γ. Λεονταρίτης: “Ζήτησε δωρεάν μετακίνηση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων”

Η Πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γ. Λεονταρίτη αναφορικά με τα πλοία που επιδοτούνται από το κράτος, για τις ανάγκες των αθλητών σε όλο το Ν. Αιγαίο - Τι πρότεινε ο Γιάννης Μαργαρίτης

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ : ΟΧΙ στην συγκάληψη

Η πρόταση που καταθέτει η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων σχετικά με τα Τέμπη και την πρόταση δυσπιστίας

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) στη Γένοβα

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στις Κυκλάδες

Νάξος – Καρνάγιο: Γεννητούρια στη παραλία

Νέοι κάτοικοι στο καρνάγιο της Νάξου

Δεύτεροι “φτωχότεροι” καταναλωτές της Ευρώπης οι Έλληνες

Εκτός όμως από τον υψηλότερο μέσο πληθωρισμό, πρόσφατη μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύει ότι η Ελλάδα πληρώνει ακριβότερα και τον πληθωρισμό της απληστίας, σε σύγκριση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Μύκονος – AKTES: Ενημέρωση (30/03) για την Κλιματική Αλλαγή

Ομιλία για την κλιματική αλλαγή από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών - ΑΚΤΕS .. Που και πότε

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Αφρική: Ο Ναξιώτης ορειβάτης που κατέκτησε το Κιλιμάντζαρο

Ο Αντώνης Μαργαρίτης πέτυχε έναν άθλο. Κατάφερε να ανέβει στην ψηλότερη κορυφή βουνού στην Αφρική - Πως περιγράφει την εμπειρία του

Επαρχείο Νάξου – Τμήμα Δημόσιας Υγείας: Περί ορθής διαχείρισης των υγρών αποβλήτων

Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση των υγρών αποβλήτων ενόψει τουριστικής σεζόν