Πανναξιακός ΑΟΝ: Καλή χρονιά (αγιασμός) και ώρα φιλικών

Και επίσημα ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, το ταξίδι των κοριτσιών του Πανναξιακού ΑΟΝ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τι σημαίνει αυτό; Οτι πολύ απλά σήμερα το πρωί στο ΔΑΚ Νάξου είχαμε την τελετή αγιασμού. Ολα τα κορίτσια στο παρκέ (με εξαίρεση την περουβιανή διαγώνια Ρουέντα Κάρλα που είναι καθοδόν προς την Ελλάδα) και από το Δήμο, τόσο ο ισχυρός άνδρας του αθλητισμού αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κατσαράς, όσο και ο δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Μαράκης που όμως είναι και μέλος του ΔΣ της ομάδας.. Αύριο το πρωί (27/09) η αποστολή του Πανναξιακού ΑΟΝ αναχωρεί για Αθήνα όπου θα δώσει τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας ήτοι με ΑΕΚ και Μαρκόπουλο... 

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης από την ιστοσελίδα του Πανναξιακού ΑΟΝ αναφέρει:  "Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 στις 10:30 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νάξου η επίσημη έναρξη της νέας χρονιάς καθώς και ο καθιερωμένος αγιασμός, για το γυναικείο  τμήμα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Στην τελετή παραβρέθηκαν οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ, οι προπονητές και μέλη της διοίκησης του σωματείου.

Το παρών έδωσε και ο αντιδήμαρχος Απασχόλησης, Εμπορικών Δραστηριοτήτων, Φυσικών Πόρων, Ενέργειας και Βιομηχανίας, Τουρισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού Νέας Γενιάς κ. Βαγγέλης Κατσαράς εκπροσωπώντας τον Δήμο Νάξου και μικρών Κυκλάδων.

Μετά την τέλεση του αγιασμού ο πατέρας Κωνσταντίνος Κύλης ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία , αθλητικές και προσωπικές επιτυχίες και συνομίλησε για λίγο με τις αθλήτριες της ομάδας.

Η ομάδα αύριο Παρασκευή ταξιδεύει στην Αθήνα όπου θα αγωνιστεί στους πρώτους φιλικούς αγώνες της νέας σεζόν με ΑΕΚ το απόγευμα της ίδιας ημέρας και με ΑΟ Μαρκοπούλου το μεσημέρι του Σαββάτου".