Πανναξιακός ΑΟΝ: Καλώς ήρθες Ευαγγελία Τουλγαρίδου

«Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ σε έναν σύλλογο που πρωταγωνιστεί στην volley league γυναικών τα τελευταία χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Πανναξιακού, και φυσικά τον προπονητή μου κ. Οικονόμου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν". Ποια το αναφέρει αυτό; Και γιατί;  Μα η Ευαγγελία Τουλγαρίδου, το δεύτερο φετινό απόκτημα του Πανναξιακού ΑΟΝ για τη νέα αγωνιστική περίοδο που έρχεται να καλύψει το κενό της Κακουράτου στη θέση της Λίμπερο. Και το πιο εντυπωσιακό; Τόσο η Τουλγαρίδου όσο και η Κοκουράτου έχουν ως σημείο αναφοράς την Αρτεμις Κορυδαλλού... 

Και όπως διαβάζουμε στο σχετικό δελτίο ενημέρωσης... «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Ευαγγελία Τουλγαρίδου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η 21χρονη αθλήτρια αγωνίζεται ως Λίμπερο και θα συμβάλλει στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε την Ευαγγελία Τουλγαρίδου στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Η Ευαγγελία Τουλγαρίδου στις πρώτες τις δηλώσεις στο paon.gr τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ σε έναν σύλλογο που πρωταγωνιστεί στην volley league γυναικών τα τελευταία χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Πανναξιακού, και φυσικά τον προπονητή μου κ. Οικονόμου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. θέλω πολύ να βοηθήσω την νέα μου ομάδα ώστε με πολλή δουλειά και όρεξη να πετύχουμε τους στόχους μας στις φετινές διοργανώσεις που αναμένονται να είναι πολύ ανταγωνιστικές. Με τον κόσμο του νησιού στο πλευρό μας είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρουμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News