Πανναξιακός ΑΟΝ: "Κανόνι" από το Περού, η διαγώνια Carla De Pilar Rueda

Μετά την βραζιλιάνα ακραία Ellen Amaral  και την εσθονή επίσης ακραία Kristiine Miilen, ήρθε η ώρα της διαγώνιας, της αθλήτριας που θα σηκώσει όπως είναι λογικό και αναμενόμενο το μεγαλύτερο βάρος στην επίθεση. Και ο Απόστολος Οικονόμου - προπονητής του Πανναξιακού ΑΟΝ - κατέληξε στην Περουβιανή Carla De Pilar Rueda, η οποία έρχεται στη Νάξο έχοντας εμπειρία από πρωταθλήματα ιδιαίτερα σημαντικά όπως αυτά της Ιταλίας (με την  Golem Software Palmi την περίοδο 2015 - 16) και της Γαλλίας (με την  ASPTT Mulhouse την περίοδο 2017 - 18) οπου και κατέκτησε το γαλλικό Super Cup... Πέρυσι ήταν και πάλι στη χώρα της, όπου αγωνίστηκε με την CV Deportivo Géminis ενώ επιστρέφει για 3η φορά στην Ευρώπη... 

Και όπως διαβάζουμε στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανναξιακός ΑΟΝ  " «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Carla De Pilar Rueda, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η 29χρονη Περουβιανή διεθνής αθλήτρια ύψους 185εκ αγωνίζεται ως διαγώνια και θα συμβάλλει καθοριστικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε την Carla De Pilar Rueda στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Να προσθέσουμε ότι ειναι διεθνής, έχει αγωνιστεί στους ΠανΑμερικανικούς αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες (2016) και έχει τη δυνατότητα να καρφώσει από τα 3,12 μέτρα και να μπλοκάρει στα 3,06 μέτρα, επιδόσεις που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες...   

Και ο Πανναξιακός πλέον μπαίνει στην τελική του ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας του για τη νέα χρονιά καθότι στο πάγκο έχει και τους Οδυσσέα Κοντόπουλο (στη θέση του Β' Βοηθού προπονητή) και Θοδωρή Τριαντόπουλο (στη θέση του φυσικοθεραπευτή)