Πανναξιακός ΑΟΝ: Καρβουνίδης, ο εκλεκτός για τη θέση του φυσικοθεραπευτή

Και ενώ όλοι περιμένουν με αγωνία τις ανακοινώσεις για τις δύο ξένες αθλήτριες που αναμένεται να οριστικοποιήσουν το ρόστερ του Πανναξιακού ΑΟΝ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, η διοίκηση της Ναξιώτικης ομάδας ενισχύει το πάγκο της και δη το προπονητικό τιμ. Μερικές ημέρες μετά την έλευση του Νίκου Κατικά ως βοηθού προπονητή στο πλευρό του Απόστολου Οικονόμου, έρχεται μία ακόμη προσθήκη. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Καρβουνίδη, ο οποίος μάλιστα έρχεται από το ...ποδόσφαιρο. θα καλύψει τη θέση του φυσικοθεραπευτή, έχει εμπειρία και από τις Κυκλάδες (πέρυσι ήταν στην Ανω Μερά) και από τα χέρια του εξαρτάται η υγεία των αθλητριών καθότι θα έχει τον πιο σημαντικό ρόλο για την λειτουργία μίας ομάδας...

Αναλυτικά, το δελτίο ενημέρωσης από τον Πανναξιακό ΑΟΝ, αναφέρει:

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με τον Παναγιώτη Καρβουνίδη ως φυσικοθεραπευτή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του σωματείου μας.

Ο 29χρονος (07.09.1991) Παναγιώτης Καρβουνίδης έχει εργαστεί ως φυσικοθεραπευτής στα σωματεία του Μακεδονικού στην Θεσσαλονίκη, στον Εθνικό Ν. Αγιονερού στο Κιλκίς, στη ΠΑΕ Απόλλων Πόντου (Καλαμαριάς) και την τελευταία σεζόν (2019-2020) στον Α.Σ. Άνω Μεράς στην Μύκονο έχοντας αποκτήσει αρκετή εμπειρία ώστε να υποστηρίξει το νευραλγικό αυτό πόστο στο σύλλογό μας.

Ο Παναγιώτης Καρβουνίδης έχει αποφοιτήσει από το “Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης” στο τμήμα φυσικοθεραπείας ενώ στη συνέχεια επέκτεινε τις γνώσης σε:

– Πρόληψη και αντιμετώπιση αθλητικών τραυματισμών
– Ανθρώπινη ανατομία
– Φυσιολογία
– Μυοσκελετικοί τραυματισμοί
– Νευρολογικές καταστάσεις

Παράλληλα με τις σπουδές του, έχει παρακολουθήσει μαθήματα ναυαγοσωστικής (εργάζεται ως ναυαγοσώστης τους θερινούς μήνες) και είναι πιστοποιημένος στις πρώτες βοήθειες και στην χρήση ηλεκτρονικού απινιδωτή (AED)

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Εκ του Γραφείου Τύπου του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

 

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από τις σελίδες του naxospress.gr

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις μέσα από την πλατφόρμα του google news...

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News