Πανναξιακός ΑΟΝ: Κινητικότητα στον σύλλογο, αισιόδοξα τα μηνύματα για το μέλλον

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ είναι έτσι κι αλλιώς ο σύλλογος των εκπλήξεων καθώς κάθε σεζόν εμφανίζεται ισχυρός και ανανεωμένος με τους στόχους της ομάδας να είναι πάντα υψηλοί.

Το σωματείο των Κυκλάδων σχεδόν επί μία δεκαετία πρωταγωνιστεί στο Ελληνικό βόλεϊ και έχει αποκτήσει φίλους σε όλη την Ελλάδα, διαφημίζοντας την Νάξο αλλά και των αθλητισμό των Κυκλάδων.

Την τελευταία σεζόν η ομάδα έπεσε “θύμα του κορονοϊού” καθώς η προσωρινή διακοπή του πρωταθλήματος τον Νοέμβριο ανέκοψε ακόμα μία επιτυχημένη σεζόν. Η διοίκηση του σωματείου πήρε μία δύσκολη αλλά -όπως αποδείχτηκε αργότερα σοφή απόφαση, να ελευθερώσει τις αθλήτριες της και να τους δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν σε άλλα πρωταθλήματα.

Η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος δικαίωσε τον Πανναξιακό που προτίμησε να ρισκάρει το μέλλον της ομάδας από το να αναλάβει το ρίσκο να επιβαρυνθεί υγειονομικά το νησί ή να ρισκάρει τον οικονομικό προϋπολογισμό σε μία χρονιά που όλα έδειχναν το… άδοξο τέλος της.

Πρόεδρος και μέλη της διοίκησης όλο αυτό το διάστημα σχεδιάζουν το μέλλον του σωματείου έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους τον ολοκληρωτικό επανασχεδιασμό λειτουργίας του συλλόγου, αρχής γενομένης των υποδομών και ακαδημιών του Πανναξιακού.

Στα τμήματα υποδομών ρίχνει το βάρος η διοίκηση καθώς σκοπεύει να εργαστεί σκληρά για την επιστροφή τους στις επιτυχίες και ήδη οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον προπονητή που θα οδηγήσει αυτή την προσπάθεια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο σύλλογος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον προπονητή και όπως όλα δείχνουν τις επόμενες ώρες θα βγει η επίσημη ανακοίνωση από την ιστοσελίδα και τα social media του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Έντονη είναι και η κινητικότητα των υπευθύνων του σωματείου  αναφορικά με την γυναικεία ομάδα όπου ο σχεδιασμός της έχει ήδη ξεκινήσει. Το σωματείο αρχικά δίνει βάρος σε ανανεώσεις του υπάρχοντος δυναμικού, συνδυασμό με αναζήτηση έμπειρου προπονητή που θα επιστρέψει τον σύλλογο στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News