Πανναξιακός ΑΟΝ: "Κλείνει" το προπονητικό τιμ με Οδυσσέα Κοντόπουλο

Και το προπονητικό τιμ του Πανναξιακού ΑΟΝ υπό τις οδηγίες του Απόστολου Οικονόμου μοιάζει να συμπληρώνεται ... Η έλευση των Νίκου Κατικά και Παναγιώτη Καρβουνίδη (φυσικοθεραπευτής) φέρνουν φρεσκάδα στην ομάδα και νέες ιδέες ενώ ο Οδυσσέας Κοντόπουλος αποτελεί από τη θέση του Β' προπονητή το πολυεργαλείο που χρειάζεται κάθε προπονητής στη διάθεσή του... Και για μία ακόμη χρονιά, ένα παιδί που βγήκε μέσα από τα σπλάχνα της ομάδας και έχει αποκτήσει εμπειρία σε εθνικό επίπεδο, παραμένει στην άκρη του πάγκου...

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης από τον Πανναξιακό ΑΟΝ αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου Νάξου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον Οδυσσέα Κοντόπουλο ως Β’ βοηθός προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του σωματείου μας.

Ο 28χρονος Ναξιώτης Οδυσσέας Κοντόπουλος ζει και εργάζεται στη Νάξο ως Πολιτικός Μηχανικός.

Ξεκίνησε το βόλεϊ από τον Πανναξιακό ΑΟΝ το 2008, ενώ έχει υπάρξει αθλητής των ομάδων ΜΕΝΤ (εφηβικό),ΑΕ Πυλαίας, ΑΕΝ Αγίας Τριάδος, ενώ αγωνίστηκε στην Α2 ανδρών στην Θεσσαλονίκη σε Μέγα Αλέξανδρο και Μακεδονικό και στην Αθήνα στον Έσπερο Καλλιθέας.

Παράλληλα αγωνίζεται σε τουρνουά Beach Volley από τo 2013 έχοντας πολλές διακρίσεις στην άμμο.

Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Εκ του Γραφείου Τύπου του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News