Πανναξιακός ΑΟΝ: Κλήση στην Εθνική Κορασίδων για την Γεωργιάννα Γρυλάκη

“Νιώθω πολύ χαρούμενη και τυχερή που στα 15 μου χρόνια θα φορέσω μια τόσο τιμημένη φανέλα, τη φανέλα του Πανναξιακού…

Είμαι έτοιμη να βοηθήσω με το 100% των δυνάμεων μου την ομάδα του νησιού μου… .... Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω για την βοήθεια τους όλους τους προπονητές που είχα στο παρελθόν αλλά κυρίως τον κ. Γιώργο Δερμάτη που με πίστεψε από την πρώτη στιγμή '

Αυτό είχε αναφέρει η 15χρονη Γεωργιάννα Γρυλλάκη όταν και εντάχθηκε στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανναξιακού ΑΟΝ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Θεωρείται από τα νέα ταλέντα στο χώρο και πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα προπονηθεί με την Εθνική Κορασίδων...  Είναι η 2η φορά που λαμβάνει κλήση, η πρώτη ήταν την περασμένη σεζόν αλλά λόγω πανδημίας δεν μπορούσε να πάρει μέρος... Οπότε; τώρα απλά τρέχει ... 

Οπως διαβάζουμε στη σελίδα cyclades24sports.gr " Στις προπονήσεις της Εθνικής Κορασίδων, που θα διεξαχθούν στις 27 και 28 Οκτωβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, κλήθηκε η λίμπερο του Πανναξιακού, Γεωργιάννα Γρυλλάκη. Ο προπονητής της Εθνικής Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος, επικοινώνησε με τον Γιώργο Δερμάτη και του μετέφερε την επιθυμία του, ώστε να λάβει μέρος η ταλαντούχα αθλήτρια, στις προπονήσεις του κλιμακίου Ν. Αιγαίου.

‘Οσον αφορά την ίδια τη Γεωργιάννα, θα πρέπει να αναφερθεί πως είναι η δεύτερη φορά που λαμβάνει κλήση από κλιμάκιο της Εθνικής, με τον κορονοϊό ωστόσο να της χαλά στα σχέδια, την πρώτη. Αυτό δεν την πτόησε καθόλου, συνεχίζοντας την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας του Πανναξιακού, με αποτέλεσμα να είναι θέμα χρόνου, να ξανακληθεί από τον Ομοσπονδιακό προπονητή.

Η λίμπερο της ομάδας της Νάξου, έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι της, παρά το νεαρό της ηλικίας της, πράγμα που σημαίνει ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά της, να ανέβει κι άλλο, στον βολεϊκό χάρτη της Ελλάδας".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News