Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠανναξιακός ΑΟΝ: Κόντρα στο Μαρκόπουλο (22/02, 19:00) ζητούμενη η νίκη - ψυχολογίας

Πανναξιακός ΑΟΝ: Κόντρα στο Μαρκόπουλο (22/02, 19:00) ζητούμενη η νίκη – ψυχολογίας

|

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ απόψε (22/02, 19:00) κόντρα στο Μαρκόπουλο θέλει τη νίκη – ψυχολογίας για να πάει στη Σαντορίνη την προσεχή Τετάρτη (26/02) και να διεκδικήσει ότι καλύτερο ενόψει του αγώνα κυπέλλου με τον ΑΟ Θήρας – Αμφίβολη η Λεγκρός – Χωρίς νίκη στο γήπεδό του ο Πανναξιακός ΑΟΝ από τις 11 Δεκεμβρίου 2019 (!!!) 

«Παίζουμε απέναντι σε μια νεανική και πολύ ταλαντούχα ομάδα, που παρόλο το άτυχο αποτέλεσμα που είχε την προηγούμενη αγωνιστική, δείχνει στον Β’ γύρο πολύ ανταγωνιστική και βελτιωμένη. Είναι πολύ ισχυρή επιθετικά και αυτήν την φορά χρειαζόμαστε καλύτερη ποιότητα στα στοιχεία του Σέρβις-μπλοκ -άμυνα, έτσι ώστε να τους περιορίσουμε επιθετικά και να μπορέσουμε να επιβάλουμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό. Επίσης, μετά τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχαμε τις 2 τελευταίες αγωνιστικές, έχουμε μείνει βαθμολογικά πίσω στον στόχο της 4αδας, οπότε καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι για να επανέλθουμε στις επιτυχίες που θα μας επιτρέψουν να μην απομακρυνθούμε από τις παραπάνω ομάδες». Ποιος το λέει αυτό και γιατί; Μα ο Απόστολος Οικονόμου, ο προπονητής του Πανναξιακού ΑΟΝ. μιλώντας στην ιστοσελίδα arthrografos.gr και ενόψει του αγώνα με το Μαρκόπουλο για την 17η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών… 

Αναμέτρηση που είναι σημαντική για τον Πανναξιακό ΑΟΝ γιατί θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες έχοντας ήττες από ΑΟ Θήρας και Αρη, που τον έφεραν πίσω στη βαβμολογία και στη μάχη για την 4η θέση.. Παράλληλα, χρειάζεται τη νίκη γιατί πρέπει να προετοιμαστεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ενόψει του αγώνα με τον ΑΟ Θήρας την προσεχή Τετάρτη (26/02) για τα προημιτελικά του κυπέλλου Γυναικών και βέβαια θέλει και τη νίκη γιατί έχει χάσει το ρυθμό του και όσον αφορά την δύναμη της έδρας… Οσο κι εάν ακούγεται απιστευτο, η τελευταία νίκη του Πανναξιακού στο ΔΑΚ Νάξου για το πρωτάθλημα ήταν στις 11 Δεκεμβρίου (3-0 την Ηλιούπολη)… Από τότε είναι χωρίς νίκη, κάτι που δεν έχει προηγούμενο με βάση τα έως τώρα δεδομένα στη παρουσία του στην Α1 κατηγορία…  Βέβαια, σ’ αυτό ρόλο παίζει τόσο η διακοπή του πρωταθλήματος όσο και το γεγονός ότι το πρόγραμμα τον έφερε να δώσει περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια στη παρούσα φάση… 

Οπως κι εάν έχει μετά από τρεις σερί ήττες εντός έδρας (ΠαναθηναΊκός, Ολυμπιακός και ΑΟ Θήρας), ε ήρθε η ώρα να πάρει ένα καθαρό τρίποντο.. Τι αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του Πανναξιακού ΑΟΝ (paon.gr) για τον σημερινό αγώνα; ” Ο Πανναξιακός προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 3-1 στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη ενώ και οι φιλοξενούμενες ηττήθηκαν στην έδρα τους από τον Πορφύρα με 3-0. Η ομάδα της Νάξου που μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας ισοβαθμεί με τον Άρη στην 6η θέση χρειάζεται νίκη -τρίποντο που θα της δώσει βαθμολογική ανάσα αλλά και ψυχολογία για τον επερχόμενο αγώνα κυπέλλου στην Σαντορίνη κόντρα στον ΑΟ θήρας την Τετάρτη 26.2.2020.

Από την πλευρά του το Μαρκόπουλο χρειάζεται βαθμό ή βαθμούς που θα το κρατήσουν σε πλεονεκτική βαθμολογική θέση σε περίπτωση που χρειαστεί να αγωνιστεί στα play-out του πρωταθλήματος. Η αποστολή του Μαρκόπουλου βρίσκεται στο νησί από το μεσημέρι της Παρασκευής και μάλιστα έχει κάνει ήδη δύο προπονήσεις…. Ο προπονητής του Πανναξιακού ΑΟΝ έχει να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό της διαγώνιας Λεγκρός (έπαθε διάστρεμμα στον αγώνα με τον Άρη) και η συμμετοχή της στην αναμέτρηση του Σαββάτου θα αποφασιστεί την  τελευταία στιγμή. Στο πρώτο γύρο, ο Πανναξιακός είχε επικρατήσει με 3-1 σετ και ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά με live stream από το επίσημο κανάλι του Πανναξιακού ΑΟΝ στο You Tube  σε συνεργασία με το αθλητικό πόρταλ arthografos.gr”  

Ντέρμπι σε Μίκρα και Αγιο Θωμά

Με βάση την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας (volleyball.gr) οι αναμετρήσεις του Π.Α.Ο.Κ. με τον Α.Ο. Θήρας στη Μίκρα και του Παναθηναϊκού με τον Άρη στον Άγιο Θωμά στο Μαρούσι ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα των αγώνων της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών. Ντέρμπι αναμένεται και ο αγώνας του Ηλυσιακού με τον Αίαντα, καθώς οι δύο ομάδες αναμένεται να συναντηθούν και πάλι στα πλέι άουτ.

Μ. Μερκούρη 17.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Γ.Σ. Ηλιούπολης
– Ο Ολυμπιακός παραμένει η μοναδική  αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα μετά από 16 αγωνιστικές.
– Οι «ερυθρόλευκες» μεσοβδόμαδα νίκησαν εκτός έδρας την Ουγγρική Μπεκεσκαμπά με 3-1 σετ, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Challenge Cup.
– Πριν την έναρξη του αγώνα θα βραβευτεί η MVP της 14ης αγωνιστικής Κατερίνα Ζακχαίου.
– Η Ηλιούπολη παραμένει χωρίς νίκη αλλά και σετ στο πρωτάθλημα.
Διαιτητές: Κυργιαλάνη, Μαύρος, Παρατηρητής: Καπάνταης, Επόπτες: Μαυρολαμπάδου, Μπαμπαλής, Γραμματεία: Παπανικολάου Γ..

Αγίου Θωμά 17.30: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Σ. Άρης
– Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει με 3-1 σετ.
– Το “τριφύλλι” την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε με 3-2 σετ από τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη.
– Ο αγώνας θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού στο youtube (Panathinaikos AC).
– Ο Άρης προέρχεται από τη νίκη με 3-1 σετ επί του Πανναξιακού και παρέμεινε στο κυνήγι της τετράδας, όμως έχει δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.
– Την Τετάρτη 26/02 ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Αίαντα για τα προημιτελικά του κυπέλλου γυναικών.
Διαιτητές: Πρέντζας, Αντωνόπουλος, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Ρηγόπουλος, Σπίγγου, Γραμματεία: Αμερικάνου.

Μίκρας 18.00: Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ο. Θήρας
– Ο ΠΑΟΚ με 33 βαθμούς είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας, στο -1 από τον 3ο Παναθηναϊκό.
– Ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 26/02 τη Θέτιδα με στόχο την παρθενική του πρόκριση στο φάιναλ-4 του κυπέλλου γυναικών.
– Ο αγώνας θα είναι διαθέσιμος σε live streaming από το κανάλι του ΠΑΟΚ στο youtube (AC PAOK TV).
– Ο ΑΟ Θήρας την Τετάρτη 19/02 πανηγύρισε ιστορική νίκη επί της κυπελλούχου Γερμανίας Δρέσδη και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Challenge Cup.
– Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Σαντορίνη, η ομάδα του Μπράνκο Γκάιτς νίκησε με 3-0 σετ.
– Για τα προημιτελικά του κύπελλου γυναικών, ο ΑΟΘ θα αντιμετωπίσει στη Σαντορίνη τον Πανναξιακό (26/02).
Διαιτητές: Αβραμίδης, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Παπαδοπούλου Χρ., Σταυρίδης, Γραμματεία: Πασπαλά Αικ..

Ιλισίων 19.00: Ηλυσιακός Α.Ο. – Α.Π.Σ. Αίας
– Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Ηλυσιακός είχε νικήσει στον Εύοσμο με 3-2 σετ.
– Οι δύο ομάδες αναμένεται να παλέψουν  για την παραμονή τους στα πλέι άουτ.
– Ο Αίας με 9 βαθμούς είναι 10ος στη βαθμολογία και στο +1 από τον αυριανό του αντίπαλο.
– Η ομάδα του Ηλία Ζωλασταθιάδη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Άρη για τα προημιτελικά του κυπέλλου γυναικών.
Διαιτητές: Ονόπας, Μιχαήλογλου, Παραητηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Σταυράτη, Παπαχατζής Ν., Γραμματεία: Πεσίνογλου.

Π. Σαλπέας 20.00: Α.Ο.Φ. Πορφύρας – Α.Σ.Π. Θέτις
– Ο Πορφύρας την προηγούμενη εβδομάδα πήρε μεγάλη νίκη με 3-0 σετ στην έδρα του Μαρκόπουλου.
– Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Θέτιδα είχε νικήσει με 3-1 σετ.
– Η ομάδα της Βούλας είναι στην 5η θέση με 31 βαθμούς, 2 λιγότερους από την 4η θέση και τα πλέι οφ.
– Την Τετάρτη 26/02 η Θέτιδα θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του κυπέλλου γυναικών.
Διαιτητές: Μενεσλής, Πικραμένος, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Μούζουλας, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Μαλκοπούλου. 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων: Να επιστρέψει η ουσία της Λαμπαδηδρομίας

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων για τη παρουσία πολιτικών προσώπων στη λαμπαδηδρομία στα νησιά των Κυκλάδων

Πειραιά: Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα λίγο πριν μπει στο “Blue Star Naxos” (video)

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα λίγο πριν τον απόπλου του "Blue Star Naxos" για Πάρο - Νάξο - Μικρές Κυκλάδες - Αμοργό (δείτε το video)

Νάξος – Αναβολή: Οι καιρικές συνθήκες “νίκησαν” το μπάσκετ

Αναβλήθηκε ο αγώνας Πανναξιακός ΑΟΚ - Ηλυσιακός λόγω αδυναμίας έλευσης των διαιτητών - Αύριο (όπως και ο αγώνας Πρωτέας - ΑΠΑΣ Νάξου) η αναμέτρηση την ίδια ώρα στο "Δημ. Περιστεράκης"

Εκτακτο – Νάξος: Δεν “είδε” το αεροπλάνο της Olympic Air το αεροδρόμιο και γύρισε Αθήνα

Λόγω των καιρικών συνθηκών δεν μπόρεσε να προσγειωθεί το αεροσκάφος της Olympic Air το αεροδρόμιο της Νάξου - Επέστρεψε στην Αθήνα

Νάξος – ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Απόλυτα επιτυχημένο το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης (photo)

Η VOM ολοκλήρωσε με επιτυχία το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης στη ΛΕ.ΜΟ.Ν Νάξου (photo)

ΠΝΟ: Χωρίς πλοία την Πρωτομαγιά (Μεγάλη Τετάρτη)

Δεμένα τα πλοία την Τετάρτη 1η Μαΐου – Απεργία της ΠΝΟ (διαβάστε την ανακοίνωση)

ΥΠΑΑΤ: Σε ισχύ από σήμερα η Κάρτα του Αγρότη

Θα διατεθεί στους παραγωγούς, δικαιούχους αγροτικών επιδοτήσεων, μόνο με την αίτηση του ενδιαφερομένου προς τη συνεργαζόμενη τράπεζα που τηρεί τον λογαριασμό του

Πάσχα: Εκπτώσεις για την μετακίνηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις εορτές του Πάσχα

Ελληνική Βουλή: Ο πρώην βουλευτής των “Σπαρτιατών”, Φλώρος, γρονθοκόπησε τον Γραμμένο της “Ελληνικής Λύσης”

Πρωτοφανές επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνο Φλώρο σημειώθηκε στη Βουλή, όταν γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο.

Πώς έλιωσε ο (εκκλησιαστικός) πάγος με την κυβέρνηση

Βρέθηκε η χρυσή τομή... Ποιες ήταν οι κατάλληλες κινήσεις

ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Ξεκίνησε το 3ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.) κάλεσε τον Βασίλη Ορφανό για ένα τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης - Πως μπορείτε να δώσετε το παρών

Νάξος: Μουσική και χορός στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας (video)

Πως υποδέχτηκε η Νάξος την Ολυμπιακή φλόγα (video)

Ολυμπιακή Φλόγα: Βασδέκη, Σοφικίτης και Neubauer μίλησαν με τα παιδιά της Νάξου

Διαδραστική συνάντηση με τα παιδιά και βράβευση σε Βασδέκη, Σοφικίτη και Neubauer (video)

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Επίσκεψη από την πρωταθλήτρια Στίβου, Ολγα Βασδέκη

Οι Ολγα Βασδέκη, Βασίλης Σοφικίτης και Lennart Neubauer θα είναι τρείς από τους οκτώ λαμπαδηδρόμος της αυριανής δράσης από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Νάξος: Ποιος θα ανάψει με την Ολυμπιακή φλόγα τον βωμό στη Πορτάρα;

Εγιναν γνωστά τα ονόματα των οκτώ λαμπαδηδρόμων, οι οποίοι θα τρέξουν στη Νάξο στα πλαίσια της έλευσης της Ολυμπιακής φλόγας;

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι μέσω Περιφερειακού δρόμου

Ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Νάξου για την κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι της Νάξου - Που θα δέσει ο Σκοπελίτης

Νομική Αθηνών: Με οδηγό την Ναξιώτισσα Μαρία Μαργαρίτη κέρδισε Κέμπριτζ και Οξφόρδη!

Η Νομική Αθηνών νίκησε Κέμπριτζ και Οξφόρδη και πήρε το Α’ Βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης - Ο ρόλος της Ναξιώτισσας Μαρίας Μαργαρίτη

CaptainBook: Σούπερ χρηματοδότηση 2 εκατ. ευρώ από επενδυτή

Η χρηματοδότηση των 2 εκατομμυρίων ευρώ, θα συμβάλει ουσιαστικά στην επέκταση των υπηρεσιών της και εκτός των αγορών όπου έχει ήδη παρουσία, όπως η αγορά των ΗΠΑ από όπου προέρχεται το 30% των εσόδων της

ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia- Play Offs: Με σούπερ Χαρούνι, άλωσε τη Βούλα και βλέπει τελικό ανόδου

Εντυπωσιακός ο ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia κέρδισε τον Πρωτέα Βούλας (74-64) και το Σάββατο ετοιμάζεται για το παιχνίδι - τελικό... Αγωνία για τους τραυματίες παίκτες....

SeaJets: Με το SuperRunner Jet θα φτάσει έως το Κουφονήσι

Δρομολογείται σε άκρως τουριστική γραμμή το Superunner Jet από το Πάσχα και για όλη την περίοδο - Σε ποια νησιά θα το δούμε φέτος