Πανναξιακός ΑΟΝ: Κυκλοφόρησε η κάρτα φιλάθλου

Οι πρώτες μεταγραφές για το τμήμα βόλεϊ είναι γεγονός, ο Πανναξιακός νωρίτερα από ποτέ είναι στην αγορά,, έχει κλείσει έναν βασικό κορμό αθλητριών και έρχεται η ώρα της "Κάρτας Φιλάθλων"... Οπου ουσιαστικά η διοίκηση της Ναξιώτικης ομάδας ζητάει από τους φίλους της να δείξουν έμπρακτα, όπως άλλωστε κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, την αγάπη τους για τον Πανναξιακό. Με 100 ευρώ μπορούν να προμηθευτούν την «Κάρτα Φιλάθλων» η οποία δεν είναι ονομαστική έχει κωδικό ώστε να μπορεί ο κάτοχός της να λαμβάνει άμεσα μέρος σε διάφορες κληρώσεις ή δράσεις από την ομάδα και έχει την δυνατότητα εισόδου σε όλους τους εντός έδρας αγώνες τόσο του βόλεϊ (Α1 γυναικών) όσο και του μπάσκετ (τοπικό πρωτάθλημα) ώστε να μπορέσουν οι «κυανοκίτρινοι» να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα... 

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΝ αναφέρει 

"Η «Κάρτα φιλάθλου» είναι κατασκευασμένη από PVC σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, δεν είναι ονομαστική αλλά αναγράφει αύξοντα αριθμό και με την απόκτηση της ο κάτοχος δίνει το ονοματεπώνυμο του, τον αριθμό κινητού ή σταθερού τηλεφώνου και το email του ώστε να συμμετέχει μελλοντικά σε πιθανές κληρώσεις, εκπτωτικές προσφορές από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ή άλλα events.

Με την απόκτηση της «Κάρτας φιλάθλου» ο κάτοχος της δικαιούται ΕΛΕΥΘΕΡΗ είσοδο σε ΟΛΟΥΣ τους εντός έδρας αγώνες των τμημάτων Μπάσκετ και Βόλεϊ.

Η «Κάρτα φιλάθλου» είναι η έμπρακτη απόδειξη στήριξης στον σύλλογο και στα αγωνιστικά του τμήματα καθώς και στα τμήματα υποδομών

Η «κάρτα φιλάθλου» του συλλόγου, απευθύνεται σε όλους τους φίλους του Πανναξιακού ΑΟΝ και το κόστος απόκτησης της είναι 100 ευρώ.

Μπορείτε να την προμηθευτείτε επικοινωνώντας με τον Γενικό Αρχηγό του σωματείου, Μπάμπη Ιωσηφίδη στο τηλέφωνο 694 2277998 και από εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους του σωματείου.

Αποκτώντας την «κάρτα φιλάθλου» του Πανναξιακού ΑΟΝ γίνεσαι μέρος της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται να κρατήσουμε τον Πανναξιακό μας εκεί που του αξίζει.

Γίνε κάτοχος της και στήριξε την ομάδα του νησιού, γίνε και εσύ κομμάτι στο παζλ της επιτυχίας".