Πανναξιακός ΑΟΝ: Μαύρη σελίδα, αποχωρεί από το πρωτάθλημα

"Με γνώμονα πάντα το υγειονομικό συμφέρον της τοπικής κοινωνίας, τα οικονομικά δεδομένα της παρούσας στιγμής και το αντικειμενικό συμφέρον του σωματείου μας, είμαστε αναγκασμένοι να σας γνωστοποιήσουμε την αδυναμία μετακίνησης και συμμετοχής μας στον αυριανό προγραμματισμένο αγώνα με τον Ολυμπιακό ΣΦΠ (Σάββατο 06.02.2021)".

Η προτελευταία παράγραφος της επιστολής από την Διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ προς την ομοσπονδία βόλεϊ που ουσιαστικά μας λέει αυτό που όλοι γνωρίζαμε εδώ και εβδομάδες αλλά δεν θέλαμε να το παραδεχτούμε. Ισως γιατί είμαστε περισσότερο ρομαντικοί... Οτι μπορεί να γίνει κάποιο θαύμα... Που όπως αποδεικνύεται δεν μπορούσε εκ των πραγμάτων. Γίνονται άλλωστε θαύματα σήμερα; Η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ ήταν η πρώτη που άνοιξε το χορό για τις αποχωρήσεις των αθλητριών του... Οταν έφυγε και ο προπονητής Απόστολος Οικονόμου ήταν σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα κατέβει να αγωνιστεί.

Ενδεχομένως να πίστευε ότι το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινούσε.... Αλλά, την πάτησε. Και πήρε μία απόφαση που αποτελεί μαύρη κηλίδα για την ιστορία της ομάδας του Πανναξιακού ΑΟΝ... Αντιμετώπισε κι άλλες φορές προβλήματα, αλλά ήταν εκεί. Τώρα; Απλά περιμένει τις εξελίξεις σε επίπεδο Ομοσπονδίας και Πολιτείας... Που σίγουρα δεν είναι στο χέρι του να τις καθορίσει...  Απλά θα περιμένει. Και θα κρατήσουμε αυτό που είχε αναφέρει σε παλαιότερη αναφορά του η διοίκηση της Ναξιώτικης ομάδας " την επόμενη μέρα της ζοφερής εποχής της πανδημίας ο Πανναξιακός ΑΟΝ θα συνεχίσει να είναι ισχυρός και σημείο αναφοράς στο γυναικείο βόλεϊ". Αν και να πούμε την αλήθεια, δύσκολα το πιστεύουμε... Η ελπίδα όμως πάντα πεθαίνει τελευταία δεν λένε;

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΝ που μπορείτε να δείτε και στο τέλος του άρθρου;

Κύριοι και κυρίες του Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας πετοσφαίρισης με την παρούσα επιστολή είμαστε υποχρεωμένοι να σας γνωστοποιήσουμε ότι, το σωματείο μας και συγκεκριμένα η γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης του συλλόγου μας που αγωνίζεται στην Α1 Volley Lague για τη σεζόν 2020-2021 έχει υποστεί ανεπανόρθωτες συνέπειες από το πανδημικό χτύπημα του κορονοϊού της covid-19.

Τα παρατεταμένα lockdown σε ολόκληρη την Ελλάδα στον τουρισμό και την εστίαση (που είναι οι κύριες πηγές εσόδων του σωματείου), η αυξημένη επικινδυνότητα μετακινήσεων από και προς το νησί της Νάξου και η επί μηνών διακοπή των υποχρεώσεων των ομάδων της Α1 γυναικών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, μας ανάγκασαν να απελευθερώσουμε ΟΛΕΣ τις αθλήτριες μας ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα μετακίνησης σε άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και να συνεχίζουν να αγωνίζονται παίζοντας βόλεϊ.

Μετά την επίσημη απόφαση της επανεκκίνησης των υποχρεώσεων της Α1 volley league γυναικών, καλούμαστε να πάρουμε την δυσκολότερη απόφαση μας στην ιστορία του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΟΝ.

Με γνώμονα πάντα το υγειονομικό συμφέρον της τοπικής κοινωνίας, τα οικονομικά δεδομένα της παρούσας στιγμής και το αντικειμενικό συμφέρον του σωματείου μας, είμαστε αναγκασμένοι να σας γνωστοποιήσουμε την αδυναμία μετακίνησης και συμμετοχής μας στον αυριανό προγραμματισμένο αγώνα με τον Ολυμπιακό ΣΦΠ (Σάββατο 06.02.2021).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News