Πανναξιακός ΑΟΝ: Με επιτυχία η χειρουργική επέμβαση της Legros

Καλά νέα για την Αμερικανίδα διαγώνια Dessaa Legros... Κι αυτό γιατί με  απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η χειρουργική επέμβαση για την αθλήτρια του Πανναξιακού ΑΟΝ... Οπως είναι γνωστό, η διαγώνια της Ναξιώτικης ομάδας βόλεϊ που είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του 4ου σετ στον αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ΑΟ Θήρας – Πανναξιακός ΑΟΝ, υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση στην Ευρωκλινική Αθηνών. Ο χρόνος αποθεραπείας ξεκινάει άμεσα και αναμένεται να είναι έτοιμη για τη νέα αγωνιστική περίοδο... Οσο για την βραζιλιάνα Αμαράλ; Είχε τραυματιστεί στον αγώνα πρωταθλήματος με την Βούλα Θέτιδας, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι έτοιμη για να αγωνιστεί το αργότερο σε δύο εβδομάδες...  Αρα θα προλάβει τα τελευταία παιχνίδια της χρονιάς με την ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ... 

Τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης από το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ σχετικά εμ την επέμβαση της Legros και με την Σοφία Βασιλάκη να δίνει το παρών στην Ευρωκλινική... ; 

«Την πόρτα του χειρουργείου της Ευρωκλινικής Αθηνών πέρασε η Αμερικανή παίκτρια της ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ, Dessaa Legros, την Τρίτη 3 Μαρτίου. Η διαγώνιος άσσος του Πανναξιακού υποβλήθηκε σε επέμβαση συρραφής αχίλλειου τένοντα από τον Δρ. Γεώργιο Κελάλη, Διευθυντή Ορθοπαιδικό, Ευρωκλινικής Αθηνών και υπεύθυνο ιατρό της ομάδας.

Η επέμβαση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και η αθλήτρια πήρε εξιτήριο μία μέρα μετά το χειρουργείο προκειμένου να αρχίσει την αποκατάσταση του τραυματισμού της και να επιστρέψει το συντομότερο στις αθλητικές της υποχρεώσεις.

Η ρήξη αχίλλειου τένοντα αποτελεί ένα σοβαρό τραυματισμό του πιο ισχυρού τένοντα του ανθρώπινου σώματος, ο οποίος συνδέει την γαστροκνημία (γάμπα) με την πτέρνα και εντοπίζεται στο οπίσθιο τμήμα του ποδιού.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον ιατρό κ. Γιώργο Κελάλη και την ιατρική ομάδα του για την άμεση ανταπόκριση και την απόλυτα πετυχημένη έκβαση του χειρουργείου της αθλήτριας μας Dessaa Legros, καθώς και την διοίκηση του Ομίλου Ευρωκλινικής Αθηνών για την αμέριστη συμπαράσταση τους από την πρώτη στιγμή του σοβαρού τραυματισμού της. Ευχόμαστε στην αθλήτρια ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους το γρηγορότερο και ακόμα πιο δυνατή»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News