Πανναξιακός ΑΟΝ: Μία άλλη προπόνηση, φύτεμα πατάτας αλλά για καλό σκοπό

Αλήθεια τον Κεσούκε Μιγιάγκι, τον θυμάστε; Τον Ιάπωνα επιλογία που βρίσκεται ως γλυκύτατος παππούς στα βήματα του Ντάνιελ Σαν (του Λαρούσο καλέ στο Καράτε Κιτ) και μέσα από τον απλοϊκό τρόπο φιλοσοφίας, δίδαξε όχι μόνο Καράτε αλλά και τον τρόπο σκέψης και δράσης ενός από τα πιο δύσκολα αγωνίσματα στις πολεμικές τέχνες.. 

Τι σχέση έχει ο παπούς Μιγιάγκι με το βόλεϊ και τον Πανναξιακό ΑΟΝ; Τίποτα. Η μήπως όχι... Εχει τελικά. Γιατί πολύ απλά σήμερα, ο Απόστολος Οικονόμου, την είδε ...Μιγιάγκι και έδωσε την άδεια στα κοριτσια του Πανναξιιακού ΑΟΝ να πάρουν μέρος σε τηλεοπτικό γύρισμα που αφορά το 10ο Φεστιβάλ Πατάτας Νάξου που διοργανώνει η ΕΑΣ Νάξου. Από τους βασικούς χορηγούς της ομάδας της Νάξου. Και συν τοις άλλοις, το Φεστιβά Πατάτας είναι ένα κοινωνικό γεγονός όπου όλοι - ανάλογα με τις δυνατότητές μας - λαμβάνουμε μέρος... 

Ε και τα κορίτσια του Πανναξιακού ΑΟΝ το έριξαν στο φύτεμα πατάτας. Το είπε άλλωστε και η Ολγα Μαλουσάρη στον Χρήστο Νέζο "είναι μία άλλη προπόνηση. Εξω απο τα συνηθισμένα. Και για καλό σκοπό. Για το Πρότυπο Νηπιοτροφείο Καλλιθέας" ... Και όπως βλέπετε και στο video τα κορίτσια το διασκέδασαν... 

Να σημειώσουμε εδώ ότι η Πατάτα Νάξου είναι η πρωταγωνίστρια του 10ου Φεστιβάλ Πατάτας που διοργανώνει η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Αρσενίου και τον Aegean Voice υπό την αιγίδα της UNESCO το τριήμερο 6-7-8 Σεπτεμβρίου!

Στο μεγαλύτερο αγροτικό φεστιβάλ των Κυκλάδων, καλλιτέχνες, παρουσιαστές, ηθοποιοί, γνωστοί δημοσιογράφοι και food bloggers θα βρεθούν στη βασίλισσα των Κυκλάδων, Νάξο, προσκεκλημένοι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και θα απολαύσουν την πλούσια γεύση της Πατάτας Νάξου σε πεντανόστιμες συνταγές, ενώ θα... φυτέψουν οι ίδιοι Πατάτα για καλό σκοπό! Η σοδειά του συγκεκριμένου χωραφιού, μαζί με εκλεκτή Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. και ντόπια αμνοερίφια θα προσφερθούν από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου στο Πρότυπο Νηπιοτροφείο Καλλιθέας, που προσφέρει μια στοργική αγκαλιά στα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στο ενδοοικογενειακό τους περιβάλλον και τα οποία στερούνται την απαραίτητη φροντίδα και προστασία.

Η κεντρική εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 21:00, στην Αγία Άννα (θέση Κάπαρες). Οι προσκεκλημένοι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου αλλά και οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν υπέροχα... πατατομαγειρέματα από παραδοσιακές ταβέρνες του νησιού, αλλά και να πιουν και να χορέψουν με παραδοσιακή νησιώτικη μουσική που θα κρατήσει το κέφι αμείωτο μέχρι το πρωί! Επίσης, στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν και βραβεύσεις-έκπληξη!

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν οι αγαπημένοι δημοσιογράφοι, Χρήστος Νέζος και Μπάγια Αντωνοπούλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News