Πανναξιακός ΑΟΝ - Νεάνιδες: Ταξίδι στο όνειρο και τελικός με Τελχινίς

Οι πρωταθλήτριες Κυκλάδων του Αλέξανδρου Χαρανιάδη ταξιδεύουν σήμερα για την Αθήνα, όπου την ίδια ημέρα στις (17:15) θα αντιμετωπίσουν τον πρωταθλητή Δωδεκανήσου Ρ.Σ.Φ.Π Τελχινίς  στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μοσχάτου. Σχεδόν δύο ώρες λοιπόν μετά την άφιξή τους στον Πειραια. Κι αυτό γιατί παραιτήθηκε η Αναγέννηση Σάμου (από το Βόρειο Αιγαίο) με αποτέλεσμα, όλα τα γίνουν γρήγορα... Μάλιστα χθες, υπήρξε η επίσημη ενημέρωση για τους αγώνες από την Ομοσπονδία που ανέφερε: «Σας ενημερώνουμε ότι το σωματείο ΑΣΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ, με σημερινό του έγγραφο (1/3/2019), παραιτήθηκε από την Β’ Φάση του πρωταθλήματος Νεανίδων της Ζ’ Περιφέρειας. Μετά από αυτό ο τελικός αγώνας του πρωταθλήματος μεταξύ  των ομάδων ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ – ΡΣΦΠ ΤΕΛΧΙΝΙΣ θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Τετάρτη 6/3/2019».

Ο νικητής λοιπόν αυτού του ζευγαριού (Πανναξιακός ΑΟΝ - Τελχινίς) θα αναδειχτεί πρωταθλητής Αιγαίου και θα αγωνιστεί στον Γ’ Όμιλο της Προημιτελικής Φάσης της Β’ Φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων όπου θα αντιμετωπίσει τις επόμενες ημέρες τις ομάδες του Ολυμπιακού ΣΦΠ, ΣΦΑΜ Φοίβος (μετά την αποχώρηση του σωματείου ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ).

Την αποστολή του Πανναξιακού αποτελούν οι Φρατζέσκου, Βόμβα, Κυριάκου, Λιανού, Καραβοκύρη, Σφακιανάκη, Κατερίνη, Γρυλλάκη, Κατσάνη, Μαργαρίτη, Κουφοπούλου, Ξενάκη με τον προπονητή κ. Χαρανιάδη αν είναι και αρχηγός της αποστολής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων για τον Γ΄Ομιλο που θα διεξαχθεί τελικά στο Κλειστό του Λυκείου  Μελισσίων με τις ώρες των αγώνων έχει ως εξής:  

Πέμπτη 7 Μαρτίου
17.00: ΣΦΑΜ Φοίβος - ΑΣΠ Απόλλων
19.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - Πρωταθλητής Ζ' Περιφέρειας

Παρασκευή 8 Μαρτίου
15.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΣΦΑΜ Φοίβος
17.00: Πρωταθλητής Ζ' Περιφέρειας - ΑΣΠ Απόλλων

Σάββατο 9 Μαρτίου
15.00: ΣΦΑΜ Φοίβος - Πρωταθλητής Ζ' Περιφέρειας
20.30: ΑΣΠ Απόλλων - Ολυμπιακός ΣΦΠ

Και έχουμε την ευχή από το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ που αναφέρει: " «Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ ευχόμαστε στις μικρές μας αθλήτριες καλή επιτυχία, να είναι υγιείς και να ευχαριστηθούν τους αγώνες ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Ευχαριστούμε το σούπερ Μάρκετ «SPAR Κουτελιέρης» και το εστιατόριο «TORTUGA» για την υποστήριξη των νεαρών αθλητριών μας. Ιδιαιτέρα θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Blue Star Ferries που βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα μας στηρίζοντας τις αθλήτριες μας σε κάθε τους ταξίδι Η θετική μας ενέργεια θα σας συνοδεύει».