Πανναξιακός ΑΟΝ: Ο "Ιανός" σταμάτησε τα κορίτσια του Οικονόμου

Κάτι ο κορωνοϊός και τα μέτρα που έχουν κυρίαρχο ρόλο αυτή τη στιγμή στην Αττική, όπου όλες οι κινήσεις είναι υπό ... έλεγχο, κάτι ο Ιανός που έρχεται και η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ προχώρησε στην αναβολή του ταξιδιού της ομάδας βόλεϊ γυναικών στην Αθήνα για τα πρώτα φιλικά σήμερα και αύριο κόντρα σε ΑΟ Αιγάλεω και ΑΟ Μαρκόπουλου αντίστοιχα... Οπως είναι αναμενόμενο οι διπλές προπονήσεις θα αντικαταστήσουν τους αγώνες σήμερα και αύριο ενώ η διοίκηση με ανακοίνωσή της ζητάει "συγνώμη" για την απρόσμενη όπως σημειώνει αλλαγή σχεδίων... Νησιωτικότητα βλέπετε...

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης αναφέρει:

“H διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ ανακοινώνει την αναβολή των φιλικών αγώνων προετοιμασίας που είχαν προγραμματιστεί για την Παρασκευή 18/9 και το Σάββατο 19/9 με ΑΟ Αιγάλεω και ΑΟ Μαρκόπουλο αντίστοιχα.

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες και τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που βρίσκονται σε εξέλιξη και με τις προβλέψεις να αναφέρουν ότι θα κορυφωθούν τις επόμενες ώρες μας ανάγκασαν να αναβάλουμε το προγραμματισμένο μας ταξίδι στην Αθήνα για λόγους ασφαλείας.

Με έντονο το αίσθημα ευθύνης, ζητούμε συγνώμη από τα δύο ιστορικά σωματεία για την έκτακτη και απρόσμενη αλλαγή σχεδίων και ακύρωση των προγραμματισμένων φιλικών”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News