Πανναξιακός ΑΟΝ: Οριστικό, εκλογές στις 19 Μαϊου

Και μόνο που βλέπεις το ημερολόγιο και βλέπεις ότι είναι Μάιος καταλαβαίνεις ότι κάτι έχει αλλάξει... Ο Πανναξιακός ΑΟΝ, προχώρησε σήμερα στην ολοκλήρωση της τακτικής εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης βάζοντας τέλος στη διετία Ποτικιάν και πάμε σε εκλογές... Την προσεχή Κυριακή 19 Μαϊου, η κατάθεση υποψηφιοτήτων έως τις 10 το βράδυ της 16ης Μαϊου και έχει ενδιαφέρον εάν θα έχουμε εκπλήξεις... Η αλήθεια είναι ότι οι παράγοντες του Πανναξιακού ΑΟΝ θέλουν να προχωρήσουν άμεσα στην υλοποίηση των σχεδίων τους για τη νέα χρονιά, έχοντας ήδη χάσει την λίμπερο Ξένια Κακουράτου, ενώ σειρήνες υπάρχουν για όλες σχεδόν τις αθλήτριες που όμως με τις πράξεις τους δείχνουν "Θέλουμε Πανναξιακό ΑΟΝ". Αρα; τρέχουμε... 

Ας δούμε τι αναφέρει η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΝ για τις εκλογές: 

"Διεξήχθη, σε πολύ καλό κλίμα, την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 η τακτική, εκλογοαπολογιστική, Γενική Συνέλευση του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. Αρχικά έγινε η εκλογή του προέδρου της Συνέλευσης. Ακολούθησε ο διοικητικός απολογισμός της διετίας από τον, πρόεδρο του συλλόγου, κύριο Ποτικιάν και ο οικονομικός απολογισμός από τον γενικό αρχηγό του συλλόγου, κύριο Ιωσηφίδη. Αφού έγινε η αποδοχή των απολογισμών από το σώμα, το λόγο πήραν τα μέλη του σωματείου.

Η Γενική συνέλευση στη συνέχεια αποφάσισε την διεξαγωγή των εκλογών για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, την Κυριακή 19 Μαίου 2019 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ιερού Ναού Παντάνασσας (παραλία Χώρας).

Τα άτομα που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι στη διαδικασία εκλογής του νέου Δ.Σ. θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του Πανναξιακού ΑΟΝ κ. Ποτικιάν Γεώργιο (τηλ : 6945972230) ή με τον γενικό αρχηγό κ. Ιωσηφίδη (τηλ : 6942277998) και να δηλώσουν την συμμετοχή τους, μέχρι την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22.00.

Η συμμετοχή στη διαδικασία των εκλογών, όλων όσων ενδιαφέρονται για την ισχυροποίηση του Πανναξιακού μας και για το μέλλον του αθλητισμού στο νησί μας, είναι επιβεβλημένη".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News