Πανναξιακός ΑΟΝ: Πάμε σε εκλογές την 21η Ιουνίου

Εκλογές λοιπόν στις 21 Ιουνίου.. Οχι ότι δεν το περιμέναμε ε; Αλλωστε, έχουμε και την απόφαση της Πολιτείας για εκλογές σε όσα σωματεία έχουν κάνει πριν από τον περασμένο Μάρτιο. Οπότε; Ούτε ο Πανναξιακός ΑΟΝ μπορούσε να το αποφύγει.. Ενδεχομένως να είναι και σε καλό από τη στιγμή που γίνεται μία προσπάθεια όπως φάνηκε μέσα από την σημερινή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου να μπουν νέα πρόσωπα και η ομάδα να βαδίσει σε μονοπάτι ξεχωριστό έχοντας βγάλει από τη διοίκηση το τμήμα μπάσκετ (σσ. είναι γνωστό ότι πλέον υπάρχει ο Πανναξιακός ΑΟΚ) και θα δοθεί έμφαση και πάλι στα τμήματα υποδομής, που τα δύο τελευταία χρόνια ήταν ουσιαστικά ανενεργά...

Το θετικό είναι ότι παρά την εμφάνιση λίγων αλλά πιστών φίλων της ομάδας, υπάρχει η διάθεση για βοήθεια, τα περίφημα ...χρωστούμενα είναι διαχειρίσιμα κι αυτό αποτελεί ένα σημείο αναφοράς που αξίζει να αναφερθεί από τη στιγμή που κάθε συζήτηση ξεκινάει και τελειώνει με τα οικονομικά και οφείλουν όλοι ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον νυν πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Ποτικιάν που έχει "ματώσει" για να σταθεί σε ικανοποιητικό επίπεδο η ομάδα τα τελευταία χρόνια..

Ενδιαφέρουσα τέλος και η πρόταση για συνεργασία με τον Απόλλωνα Νάξου σε επίπεδο τμημάτων υποδομών, αλλά είναι μία κουβέντα που ακούστηκε και σίγουρα για να προχωρήσει χρειάζεται αρκετή συζήτηση ανάμεσα στους παράγοντες των δύο ομάδων... Σε μία εποχή άλλωστε που οι συγχωνεύσεις είναι της ,.. μόδας, λογικό είναι να πέφτουν στο τραπέζι ανάλογες προτάσεις..

Αναλυτικά το δελτίο Ενημέρωσης από τον Πανναξιακό ΑΟΝ αναφέρει:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα 31 Μαΐου 2020 στις 12:00 η ετήσια γενική συνέλευση του Πανναξιακού ΑΟΝ στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Ι.Ν. Παντανάσσης. Με την προσέλευση των μελών να μην είναι η αναμενόμενη αλλά παράλληλα να είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο, η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα.

Έγινε ο οικονομικός απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενημερώθηκαν τα μέλη για τις εξελίξεις στον σύλλογο ενώ τέλος τέθηκε το θέμα τις διεξαγωγής εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Παράλληλα συζητήθηκε η αναδιοργάνωση των τμημάτων υποδομών πετοσφαίρισης, οι εξελίξεις που αφορούν την απορρόφηση των τμημάτων καλαθοσφαίρισης από τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ Α.Ο.Κ. και ο σχεδιασμός του συλλόγου για την νέα αθλητική σεζόν.

Τα παρευρισκόμενα μέλη συμφώνησαν ομόφωνα ως ημερομηνία εκλογών την 21 Ιουνίου 2020 δίνοντας το χρονικό περιθώριο να γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις για την είσοδο νέων προσώπων στο Δ.Σ. του σωματείου.

Ανάμεσα στους φίλους του σωματείου παρευρέθησαν παλαιοί παράγοντες του συλλόγου,  επιχειρηματίες του νησιού και εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων της Νάξου δηλώνοντας την στήριξη τους στη νέα προσπάθεια. Κοινό σημείο αναφοράς ήταν η σύγκληση των σωματείων ώστε όλοι ενωμένοι να διεκδικήσουν την δημιουργία και αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων για το καλό του αθλητισμού στο νησί".

Ευχαριστούμε τον Γρηγόρη Δελημάρη για τις φωτογραφίες