Πανναξιακός ΑΟΝ: παραίτηση σοκ Καπίρη

Τις τελευταίες ημέρες ο Πανναξιακός ΑΟΝ βρίσκεται σε μία παράξενη κατάσταση., Λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας των τμημάτων βόλεϊ και μπάσκετ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου η διοίκηση βρέθηκε σπέναντι σε δύσκολα ζητήματα.. Το ένα είχε να κάνει με την αλλαγή πολιτικής από την ομοσπονδία βόλεϊ της Κούβας όπου ακύρωσε τις μεταγραφές δύο αθλητριών προς την ομάδα της Νάξου (και γενικότερα σε όλες τις ομάδες εκτός Κούβας) και το άλλο με την συμμετοχή ή όχι του τμήματος μπάσκετ στη Γ' Εθνική. Κι ενώ το πρώτο θέμα σύμφωνα με πληροφορίες οδεύει προς τη λύση του με απόκτηση δύο άλλων αθλητριών ανάλογου επιπέδου με τις Κουβανές και ομαλοποιείται η κατάσταση στο βόλεϊ., στο μπάσκετ τα τελευταία δημοσιεύματα πυροδότησαν εξελίξεις. 

Κι ενώ υπήρχε όλη η καλή πρόθεση να βρεθεί λύση και το τμήμα μπάσκετ να δηλωθεί κανονικά στην ομοσπονδία τη νέα χρονιά, ο πρόεδρος της ομάδας Σταμάτης Καπίρης, ο άνθρωπος που ανέλαβε τα δύο τελετυαία χρόνια να ηγηθεί στην πιο δύσκολη περίοδο του Πανναξιακού ΑΟΝ υπέβαλλε πριν από λίγο την παραίτησή του. Οι λόγοι; Οπως αναφέρει στην επιστολή που παραθέτουμε αμέσως μετά το πέρας του δημοσιεύματος έχουν να κάνουν με τις κατηγορίες και τις προσβολές που δέχτηκε από συγκεκριμένα κέντρα αποφάσεων, είχαν ως στόχο να κάνουν κακό στο σύλλογο και να προβληθούν προσωπικά ως μεσσίες της τελευταίας στιγμής εξαπολύοντας ψέματα και κατηγορίες... Ο κος Καπίρης δηλώνει ότι δεν θέλει να συμμετέχει άλλο στην παροδία ανθρώπων και κατηγορίων και τέλος ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν αυτό το χρονικό διάστημα που ήταν στη πρώτη σειρά των επάλξεων κάνοντας ξεχωριστή μνεία στους Νίκο Βαφεία και Γιώργο Βερώνη.. 

Το κείμενο της παραίτητης:

"Μετά από όλα αυτά που διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στον σύλλογο μας...

και με αίσθημα ευθύνης για το καλό συλλόγου ,κρίνω ότι πλέον δεν μπορώ να του ανταπεξέλθω ούτε στις κατηγορίες ούτε προσβολές που εξαπολύουν κάποια στις συγκεκριμένα κέντρα αποφάσεων όπου το μόνο στόχο που έχουν είναι κάνουν κακό να στον σύλλογο και να προβληθούν προσωπικά σαν οι μεσσίες τις τελευταίας στιγμής, εξαπολύοντας κατηγορίες ψευδείς και απειλές.

Εάν το επίπεδο των ανθρώπων που θέλουν να ασχοληθούν και να αναπτύξουν τον αθλητισμό στο νησί μας, που τόσο πολύ κάποιοι έχουμε αγαπήσει και τίμηση με την παρουσία μας, στα διοικητικά του συλλόγου και χορηγών που πρόσφεραν περισσότερα από όσα πραγματικά θα μπορούσαν μόνο και μόνο γιατί μια παρέα ανθρώπων συναντήθηκαν ανιδιοτελώς και χωρίς συμφέροντα και σε κάποιους δεν αρέσει γιατί μιλάμε ξεκάθαρα και λέμε μόνον την αλήθεια.

Συγγνώμη δεν θέλω να συμμετέχω άλλο σ αυτήν παρόδια ανθρώπων και κατηγοριών και καταστάσεων και ας αναλάβει καθένας μας την ευθύνη που μας αντιστοιχεί.

Ευχαριστώ έναν έναν ξεχωριστά όλο Δ.Σ του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ και τους συνεργάτες μου σε όλοι αυτή την προσπάθεια που είχε και θετικές και αρνητικές στιγμές.

Τους φιλάθλους και του φίλους της ομάδας ξεχωριστά, που με στήριξαν μέχρι σήμερα και τον καθένα ξεχωριστά αθλητή αθλήτρια και γονέα που όλοι μαζί προσπαθήσαμε και βάλαμε ένα λιθαράκι και εμείς στον μεγάλο αυτό σύλλογο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΑΟΝ, τους ευχαριστώ πολύ

Τον στυλοβάτη του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΟΝ από την πρώτη στιγμή που έχει δημιουργηθεί ο σύλλογος Νίκο Βαφία.

Και κλείνοντας ευχαριστώ ξεχωριστά τον φίλο μου Γιώργο Βερώνη τον ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΥΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ".

Αναμένονται άμεσα οι εξελίξεις..  

Συνημμένα Αρχεία: 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News