Πανναξιακός ΑΟΝ: Παρουσίαση Οικονόμου και .. στόχος η επιστροφή στην κορυφή

Ο Απόστολος Οικονόμου ήταν ξεκάθαρος... Η συμφωνία με τον Πανναξιακός ΑΟΝ για ανανέωση ενός ακόμη χρόνου όσον αφορά τη συνεργασία τους έγινε πραγματικότητα μετά από .. πέντε λεπτά, δείγμα της θέλησης και των δύο πλευρών να ολοκληρώσουν μία σχέση που πέρυσι ελέω πανδημίας δεν ... ολοκληρώθηκε ή έμεινε μισή. Το είπε άλλωστε ο κος Οικόνόμου όταν και κλήθηκε να σχολιάσει την περσινή περίοδο λέγοντας "το ερώτημα παραμένει χωρίς απάντηση. Αν και η ομάδα δημιουργήθηκε σχετικά αργά, έγινε ανταγωνιστική, πέτυχε καλά αποτελέσματα είτε με τις ομάδες που ήταν ψηλότερα στη βαθμολογία, είτε χαμηλότερα και δεν ... ολοκλήρωσε"..

Οσο για τη νέα χρονιά; Τόσο ο κος Οικονόμου, όσο και ο πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΝ κος Γιώργος Γιαννάκης εμφανίστηκαν αισιόδοξοι. Ο μεν Γιαννάκης τονίζοντας "είμαστε χαρούμενοι γιατί στις εκλογές βρέθηκαν περισσότεροι από 300 άνθρωποι, κάτι σημαντικό με βάση την προηγούμενη εικόνα ανάλογων εκδηλώσεων και έχουμε έρθει σε επαφή με αθλήτριες που θέλουν να έρθουν ή έχουν κλείσει ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και εντολές του προπονητή μας "..

Ο κος Οικονόμου παραδέχτηκε ότι "η ομάδα με βάση έχει κάνει δυναμικό ξεκίνημα. Θα γνωρίζετε τις επόμενες ημέρες τις συμφωνίες που έχουν γίνει..." Εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από το νέο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος σημειώνοντας "δεν μου αρέσουν τα συστήματα με ομίλους στη κανονική περίοδο" και πρόσθεσε ότι στόχος του Πανναξιακού δεν μπορεί να είναι άλλος από την κορυφή... Οπως διαβάζουμε στο δελτίο ενημέρωσης “Αυτήν μου η απόφαση ενισχύθηκε και από την διαπίστωση ότι παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει προκαλέσει στον τομέα του τουρισμού ο COVID-19 ,ο συγκεκριμένος σύλλογος δείχνει πως βγήκε πιο συσπειρωμένος και δυνατός μέσα από τις εσωτερικές του διεργασίες, έτσι ώστε ενωμένοι όλοι μαζί να δουλέψουμε σε ένα νέο project ,για έναν Πανναξιακό άκρως ανταγωνιστικό, που θα πρέπει να ανήκει ξανά στην elite της volleyleague γυναικών”.

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης από την ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ (paon.gr) αναφέρει:

“Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου Νάξου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ κ. Απόστολο Οικονόμου.

Ο 38χρονος Λαρισαίος τεχνικός έχει διατελέσει στο παρελθόν προπονητής Ε.Α. Λάρισας, Α.Ε.Κ. Αθηνών με την οποία κατέκτησε 2 τίτλους (πρωτάθλημα Ελλάδας και super Cup Ελλάδας), ΑΕΚ Λάρνακας, Α.Ο. Θήρας, και στη Φινλανδική OR.PO. με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Φινλανδίας τη σεζόν 2018-19 ενώ το 2019 επαναπατρίστηκε για την ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Έχει διατελέσει επίσης ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής γυναικείας ομάδας ως assistant coach και προπονητής της Εθνικής ομάδας Νεανίδων – κορασίδων. Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Ο κ. Οικονόμου βρίσκεται ήδη στο νησί της Νάξου ενώ σήμερα το μεσημέρι παρουσιάστηκε επίσημα στα ΜΜΕ και υπέγραψε την ανανέωση της συμφωνίας του με την ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ στο δημαρχείο της Νάξου παρουσία του προέδρου του συλλόγου κ. Γιαννάκη Γιώργου και μελών του Δ.Σ.

Ο προπονητής κ. Οικονόμου αμέσως μετά την υπογραφή του για τη νέα σεζόν δήλωσε στο paon.gr και στον δημοσιογράφο του arthografos.gr Άλεξ Γεωργαντά: “Αυτήν μου η απόφαση ενισχύθηκε και από την διαπίστωση ότι παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει προκαλέσει στον τομέα του τουρισμού ο COVID-19 ,ο συγκεκριμένος σύλλογος δείχνει πως βγήκε πιο συσπειρωμένος και δυνατός μέσα από τις εσωτερικές του διεργασίες, έτσι ώστε ενωμένοι όλοι μαζί να δουλέψουμε σε ένα νέο project ,για έναν Πανναξιακό άκρως ανταγωνιστικό, που θα πρέπει να ανήκει ξανά στην elite της volleyleague γυναικών”.

 

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από τις σελίδες του naxospress.gr

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις μέσα από την πλατφόρμα του google news...

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News