Πανναξιακός ΑΟΝ: Προπόνηση και γενέθλια (Amanda Brown) σε πισίνα

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ συνεχίζει τη προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με τον Κώστα Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του να περιμένουν και την έλευση των δύο ξένων αθλητριών (Shelby Dalton και Alissa Coulter) ώστε να ολοκληρωθεί το παζλ της ομάδας…. Μέχρι τότε οι ρυθμοί είναι στα όρια της εξάντλησης με τις αθλήτριες να αναζητούν στιγμές …δροσιάς. Βλέπετε, είναι ακόμη καλοκαίρι και η θάλασσα αποτελεί πρόκληση.

Όμως, το καλό το …παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι. Και ο Κώστας Παπαδόπουλος προχώρησε σήμερα σε συνδυασμό… Προπόνηση στο υγρό στοιχείο και δη σε πισίνα. Και όλη η ομάδα βρέθηκε στην Πλάκα και δη στο cafe – bar PLACAFE όπου το προπονητικό τιμ της ομάδας εκμεταλλεύτηκε τη πισίνα και τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

Αποτέλεσμα; Χαμόγελα έστω και …δύσκολα για τις αθλήτριες που ναι μεν ήταν στο υγρό στοιχείο αλλά σε ρυθμούς προπόνησης…

Υπήρχε όμως και η ευχάριστη στιγμή… Τι θέλουμε να πούμε; Η Αμερικανίδα κεντρική του Πανναξιακού σήμερα κλείνει τα 24 χρόνια της και οι συναθλήτριες της φυσικά δεν το ξέχασαν. Και της πρόσφεραν μία τούρτα… Και όπως ήταν λογικό η έκπληξη άφησε άφωνη την αμερικανίδα που κατάλαβε σε σύντομο χρονικό διάστημα ότι ανήκει σε μία ομάδα – οικογένεια…

Μάλιστα, ήταν η δεύτερη έκπληξη, καθότι είχε προηγηθεί το μεταμεσονύκτιο ξύπνημα της Amanda στο δωμάτιο που φιλοξενείται, με το γνωστό τραγουδάκι γενεθλίων στα Ελληνικά.

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ευχαριστεί το cafe-bar PLACAFE και τους Μανώλη και Μάριο Τουμπακάρη για την προσφορά της πισίνας και την άψογη φιλοξενία της ομάδας στο κατάστημά τους.

Για περισσότερες φωτογραφίες στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανναξιακού ΑΟΝ (paon.gr) 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News