Πανναξιακός ΑΟΝ: Πρωτιά Γιαννάκη, ρεκόρ προσέλευσης στις εκλογές

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στον Πανναξιακό ΑΟΝ

Με την συμμετοχή του κόσμου της Νάξου να ξεπερνά κάθε προηγούμενο, σημειώθηκε ρεκόρ προσέλευσης σε εκλογές του σωματείου. Συνολικά ψήφισαν 309 μέλη του συλλόγου από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι χρειάστηκε να παραταθεί κατά 30 λεπτά το κλείσιμο της κάλπης ώστε να προλάβουν να ψηφίσουν και οι τελευταίοι.

Λίγο μετά τις 23:00 τα αποτελέσματα της κάλπης ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς τον κ. Γιώργο Γιαννάκη (220 σταυρούς) ο οποίος θα συγκαλέσει τις επόμενες μέρες διοικητικό συμβούλιο για να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Γιαννάκης τόνισε: «Θέλω να εκφράσω την χαρά μου για την πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές του Πανναξιακού. Αυτό είναι ένα μήνυμα, που θα πρέπει να συνυπολογίσουμε, έτσι ώστε να φτάσουμε την ομάδα σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Όλοι μαζί ενωμένοι και οι 18, αφού κανείς δεν περισσεύει από τον σύλλογο, όλοι μπορούν να βοηθήσουν. Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο του νησιού και της ομάδας που τίμησαν τον Πανναξιακό με την ψήφο τους. Δεν έχει σημασία ποιος βγήκε πρώτος ή δεύτερος, σημασία έχει να αγωνιστούμε για το μέλλον της ομάδας, που έχει χαρίσει τόσες πολλές επιτυχίες στον Ναξιακό αθλητισμό».

Και οι 18 υποψήφιοι για το Δ.Σ. του συλλόγου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσους προσήλθαν στην εκλογική διαδικασία και τους τίμησαν με την ψήφο τους. Ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα αυτό δίνει δύναμη στη νέα διοίκηση να εργαστεί σκληρά για το καλό του αθλητισμού του νησιού αλλά και της ομάδας μας.

(για την ιστορία οι υποψήφιοι ήταν: Βάβουλας Εμμανουήλ του Γεωργίου, Βασιλάκη Σοφία του Δημητρίου, Γιαννάκης Γεώργιος του Αποστόλου, Δημητροκάλης Γεώργιος του Ευαγγέλου, Ιωσηφίδης Χαράλαμπος του Αντωνίου, Καπίρης Σταμάτιος του Μιχαήλ, Κάρλοβιτς Σίμων του Ευαγγέλου,  Καρούσης Δημήτριος του Ευαγγέλου, Καφούρος Ιάκωβος του Φωτίου, Καφούρος Εμμανουήλ του Φωτίου, Λιανός Νικόδημος του Κωνσταντίνου, Μαργαρίτης Νικόλαος του Εμμανουήλ, Μουστάκη Μαρία (Τσέλιγκα) του Ιωάννη, Παντελιά Κυριακή (Κέλλυ) του Αντωνίου, Παπανικολάου Θωμάς του Νικολάου, Περράκη Γεωργία του Βασιλείου, Ποτικιάν Γεώργιος του Ευαγγέλου και Τασούλη Δήμητρα του Αθανασίου)

Τέλος, ευχαριστούμε τον δικαστικό αντιπρόσωπο κ. Σπύρο Λιαγκρή που βοήθησε τα μέγιστα ώστε να ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία χωρίς προβλήματα αλλά και την τριμελή εφορευτική επιτροπή για την πολύτιμη βοήθειά τους. Με στόχο έναν δυνατό ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ που θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί όλοι μαζί θα εργαστούμε, όλοι μαζί θα πάμε τον σύλλογο μας ακόμα πιο ψηλά".

Αποχώρηση Δημήτρη Καρούση

Να σημειώσουμε ότι πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εκλογών του Πανναξιακού ΑΟΝ, ο Δημήτρης Καρούσης δήλωσε ότι παραχωρεί τη θέση του στον πρώτο επιλαχόντα υποψήφιο. Ο Ναξιώτης διαφημιστής δήλωσε στα ΜΜΕ ότι θέλει με αυτή την κίνηση να δώσει την ευκαιρία σε κάποιον νεότερο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο. Επίσης, επισήμανε ότι εκείνος από την πλευρά του θα συνεχίσει κανονικά να είναι αρωγός των προσπαθειών του συλλόγου, αναλαμβάνοντας όλες τις υποχρεώσεις που του αναλογούν και έχει υποσχεθεί.

Υ.γ. Να σημειωθεί ότι έως τις πρώτες πρωινές ώρες δεν είχαν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα, ούτε τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το Διοικητικό Συμβούλιο με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα.. Ενδεχομένως να ανακοινωθούν ότι γίνουν οι αρχαιρεσίες ώστε να εκλεγεί ο πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που θα τρέξει τον Πανναξιακού ΑΟΝ τη νέα χρονιά... 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News