Πανναξιακός ΑΟΝ: Πρωτοχρονιάτικη πίτα και Τουλγαρίδου η τυχερή για το 2020

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σε ...στενό οικογενειακό κύκλο - όπως αρμόζει σε μία οικογένεια - η ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ έκοψε χθες, Κυριακή 12 Ιανουαρίου, την πρωτοχρονιάτικη πίτα της... Κίνηση που έγινε σε γνωστό εστιατόριο της Νάξου με την λίμπερο Ευαγγελία Τουλγαρίδου να είναι η κερδισμένη της ... βραδιάς. Ανάμεσα στα πρόσωπα που είδαμε, έχουμε και νέα αθλήτρια που προφανώς θα γίνει γνωστή η ταυτότητά της τις επόμενες ημέρες (αντι για την Κάρλα Ρουέδα που έφυγε) ενώ δεν αποκλείεται έως το προσεχές Σάββατο (στον πρώτο αγώνα δεύτερου γύρου στην Αθήνα με τον Ηλυσιακό) να έχουμε κι άλλη προσθήκη... Α και βέβαια να σημειώσουμε ότι εκτός από την πρωτοχρονιάτικη πίτα, είχαμε και τούρτα - έκπληξη στον γενικό αρχηγό της ομάδας Μπάμπη Ιωσηφίδη, που είχε τα γενέθλιά του μία ημέρα νωρίτερα... 

Δείτε τι αναφέρει το δελτίο ενημέρωσης από την επίσημη ιστοσελίδα του Πανναξιακού ΑΟΝ (paon.gr) 

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε στενά “οικογενειακό περιβάλλον” όπως αρμόζει σε μία αληθινή οικογένεια. Το βράδυ της Κυριακής, λίγες ημέρες πριν την έναρξη των επισήμων υποχρεώσεων της ομάδας για τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος της volley league γυναικών η διοίκηση, οι προπονητές και κορίτσια του Πανναξιακού ΑΟΝ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα του τμήματος.

Με εξαιρετική διάθεση και οικογενειακό κλίμα, οι προπονητές και οι αθλήτριες της ομάδας απόλαυσαν  δείπνο με γεύσεις δια χειρός του σεφ Νίκου Δημητροκάλλη στο εστιατόριο dal PROFESSORE, σε έναν πανέμορφο χώρο δίπλα στη θάλασσα στην Χώρα της Νάξου.

Το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Ποτικιάν, ο Γεν. Γραμματέας κ. Γιάννης Μαράκης, ο ταμίας κ. Γιώργος Δημητροκάλλης ο Γεν. Αρχηγός κ. Μπάμπης Ιωσηφίδης που εκπροσώπησαν την διοίκηση στην λιτή αυτή εκδήλωση, και φυσικά η έφορος και team manager  της γυναικείας ομάδας κ. Σοφία Βασιλάκη.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του τμήματος βόλεϊ γυναικών όπου τυχερή της βραδιάς αναδείχτηκε η λίμπερο της ομάδας Ευαγγελία Τουλγαρίδου καθώς το “τυχερό φλουρί” ήταν στο δικό της κομμάτι. Φυσικά το “φλουρί” το συνόδεψε “χρηματικό έπαθλο” για την νικήτρια η οποία χαμογελαστή παρέλαβε το “δώρο” της  από τον πρόεδρο κ. Ποτικιάν.

Ο χαρακτηρισμός “οικογένεια” δεν υιοθετήθηκε τυχαία καθώς ο σύλλογος μας διαχρονικά στηρίζει το καλό κλίμα ανάμεσα στους συντελεστές της ομάδας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, στα χαρακτηριστικά μιας οικογένειας. Είμαστε υπερήφανοι για τον χαρακτήρα και το ήθος των προπονητών και των αθλητριών μας και αυτό για τον σύλλογο μας είναι η μεγαλύτερη επιτυχία.

Καλή, δημιουργική χρονιά σε όλους με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Για την όμορφη αυτή βραδιά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Dal PROFESSORE κ. Κωστή Κατσούρη για την προσφορά του δείπνου αλλά και την διαρκή στήριξη του στο σύλλογο μας.

Επίσης ευχαριστούμε το “catering Κορρές” και τον ιδιοκτήτη του κ. Στέλιο Κορρέ για την προσφορά της πρωτοχρονιάτικής πίτας.