Πανναξιακός ΑΟΝ: Σοκ με αφαίρεση 7 βαθμών (!!!)

Πανναξιακός ΑΟΝ

Τώρα το θυμήθηκε; Μα είναι δυνατόν; Εάν αυτό δεν είναι αλλοίωση πρωταθλήματος, τότε τι είναι; 

Ο αθλητικός δικαστής ουσιαστικά ενεργοποίησε την αλλαγή στην προκύρηξη και φέρνει την ομάδα της Νάξου, τον Πανναξιακό ΑΟΝ σε δύσκολη θέση. Με τη πλάτη στο τοίχο... Κι αυτό γιατί γυρίζει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας... 

Τι θέλουμε να πούμε; Ο δικαστής τιμώρησε με -7 βαθμούς τον Πανναξιακό ΑΟΝ από το πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών, γιατί εν μέσω πανδημίας πέρυσι, δεν ταξίδεψε στον Πειραιά για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, στις 6 Φεβρουαρίου 2021.

Οπως είναι γνωστό απαγορευόταν και οι μετακινήσεις καθότι είμαστε σε lockdown , ενώ ο Πειραιάς ήταν σε βαθύ κόκκινο. Τότε είχε μηδενιστεί ο Πανναξιακός και λιγο αργότερα αποβλήθήκε από το πρωτάθλημα, το οποίο και διακόπηκε μερικές εβδομάδες αργότερα, ήτοι στις 17 Μαρτίου 2021.

Σύμφωνα με την ισχύουσα προκήρυξη ο Πανναξιακός έπρεπε να υποβιβασθεί, αλλά έγινε τροποποίηση της προκήρυξης που προέβλεπε αφαίρεση 7 βαθμών και πρόστιμο 1500 ευρώ.

Οπως διαβάζουμε στη σελίδα fosonline.gr ο Πανναξιακός θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ και θα "βγάλει" στον αέρα και οπτικοακουστικό υλικό με τις τηλεδιασκέψεις που γινόταν εκείνες τις ημέρες.

Με την αφαίρεση των 7 βαθμών πηγαίνει στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς και προηγούνται με 4 Πορφύρας, Αίας, Ηλυσιακός. Ο τελευταίος πέφτει απευθείας, ενώ ο 13ος, 12ος, 11ος, 10ος παίζουν πλέι άουτ για ακόμη δυο εισιτήρια καθόδου στην Pre League 

Εδώ διαβάζουμε την ανακοίνωση που είχε εκδόσει ο Πανναξιακός ΑΟΝ για τον λόγο που δεν κατέβηκε σε εκείνο τον αγώνα .. 

"Κύριοι και κυρίες του Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας πετοσφαίρισης με την παρούσα επιστολή είμαστε υποχρεωμένοι να σας γνωστοποιήσουμε ότι, το σωματείο μας και συγκεκριμένα η γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης του συλλόγου μας που αγωνίζεται στην Α1 Volley Lague για τη σεζόν 2020-2021 έχει υποστεί ανεπανόρθωτες συνέπειες από το πανδημικό χτύπημα του κορονοϊού της covid-19.

Τα παρατεταμένα lockdown σε ολόκληρη την Ελλάδα στον τουρισμό και την εστίαση (που είναι οι κύριες πηγές εσόδων του σωματείου), η αυξημένη επικινδυνότητα μετακινήσεων από και προς το νησί της Νάξου και η επί μηνών διακοπή των υποχρεώσεων των ομάδων της Α1 γυναικών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, μας ανάγκασαν να απελευθερώσουμε ΟΛΕΣ τις αθλήτριες μας ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα μετακίνησης σε άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και να συνεχίζουν να αγωνίζονται παίζοντας βόλεϊ.

Μετά την επίσημη απόφαση της επανεκκίνησης των υποχρεώσεων της Α1 volley league γυναικών, καλούμαστε να πάρουμε την δυσκολότερη απόφαση μας στην ιστορία του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΟΝ.

Με γνώμονα πάντα το υγειονομικό συμφέρον της τοπικής κοινωνίας, τα οικονομικά δεδομένα της παρούσας στιγμής και το αντικειμενικό συμφέρον του σωματείου μας, είμαστε αναγκασμένοι να σας γνωστοποιήσουμε την αδυναμία μετακίνησης και συμμετοχής μας στον αυριανό προγραμματισμένο αγώνα με τον Ολυμπιακό ΣΦΠ (Σάββατο 06.02.2021)".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News