Πανναξιακός ΑΟΝ: Στην "αγορά" η κάρτα φιλάθλου για τη νέα σεζόν

Καρτα Πανναξιακός ΑΟΝ

Οι μεταγραφικές κινήσεις καλά κρατούν από την διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (σ.σ. τελευταία η Ελένη Βαλληνδρά που γυρίζει πιο ώριμη και έτοιμη από ποτέ στην ομάδα που την ανέδειξε) και όπως είναι αυτονόητο, βγαίνει στην αγορά και η «κάρτα Φιλάθλου»….

Από χθες, Τρίτη 17 Αυγούστου – με βάση την σχετική ανακοίνωση από την διοίκηση της Ναξιώτικης ομάδας - ξεκίνησε η διάθεση της “Κάρτας Φιλάθλου” για τη νέα σεζόν 2021 – 2022.

Και η προτροπή της ομάδας: "Αποκτώντας την “Κάρτα Φιλάθλου” στηρίζετε την προσπάθεια της ομάδας και δείχνετε τη συμπαράστασή σας στην διοίκηση του συλλόγου ώστε να ανταπεξέλθει στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται ώστε ο Πανναξιακός μας να παραμείνει Πρωταγωνιστής!"...

Με την “Κάρτα Φιλάθλου” αποκτάτε το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου* σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας.

Ελάτε να απολαύσουμε ΜΑΖΙ τους αγώνες της ομάδας μας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο να να στηρίξουμε την ομάδα του νησιού μας.

Η “Κάρτα φιλάθλου” θα διατίθεται από τα μέλη του Δ.Σ. και εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους του σωματείου.

* Σύμφωνα πάντα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν από την διοργανώτρια αρχή και τις κυβερνητικές αποφάσεις η είσοδος στα κλειστά γυμναστήρια θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε όσους έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά της covid-19 ή έχουν τα απαραίτητα έγγραφα εμβολιασμού ή νόσησης.

"Ελάτε να ζήσουμε και την αγωνιστική περίοδο 2021-22, μεγάλες στιγμές με την ομάδα μας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων."

e-mail: pannaxiakosaon@gmail.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News