Πανναξιακός ΑΟΝ: Συνεργασία με τον Όμιλο Ευρωκλινικής

Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει και επίσημα η αγωνιστική περίοδος για τα κορίτσια βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ καθότι θα έχουμε τη πρώτη προπόνηση. Παρούσες στο γήπεδο οι οκτώ από τις 12 αθλήτριες λόγω υποχρεώσεων οι τέσσερις μένουν εκτός σε πρώτη φάση... Ητοι η Μιλέν Κρίστιν που έχει υποχρεώσεις με την εθνική Εσθονίας και την Περουβιανή διαγώνα Ρουέντα Κάρλα που θα αφιχθούν την επόμενη Παρασκευή όπως και οι Νώτη, Τζαγκαράκη. Οπότε ο Απόστολος Οικονόμου (και τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού τιμ) θα έχουν στη διάθεσή τους έως τη Παρασκευή τις οκτώ αθλήτριες... 

Ομως, σήμερα είχαμε την ανακοίνωση από τη Διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ για την  χορηγική συνεργασία του σωματείου με τον Όμιλο Ευρωκλινικής, επίσημο υποστηρικτή υγείας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Και όπως διαβάζουμε στο σχετικό δελτίο ενημέρωσης που υπογράφει ο πρόεδρος Γιώργος Ποτικιάν "Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Όμιλο Ευρωκλινικής, ως Επίσημο Χορηγό και Ιατρικό Υποστηρικτή της γυναικείας ομάδας πετοσφαίρισης, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους υγείας στην Ελλάδα διαθέτοντας την Ευρωκλινική Αθηνών, μία άρτια και πλήρως εξοπλισμένη κλινική, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας και άριστα καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, θα είναι ο κος Γεώργιος Κελάλης, Διευθυντής Ορθοπεδικός, Ευρωκλινική Αθηνών, ο οποίος θα παρέχει τις ιατρικές του υπηρεσίες σε όλη την ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ευχαριστούμε πολύ τον Όμιλο Ευρωκλινικής για την υποστήριξή του στην ομάδα μας και ευχόμαστε η συνεργασία αυτή να αποτελέσει την αφετηρία για μία παραγωγική και επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News