Πανναξιακός ΑΟΝ: Τα "συγχαρητήρια" στη νέα δημοτική αρχή και η αισιοδοξία για το μέλλον

Οι εκλογές σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχουν ολοκληρωθεί... Ο Δημήτρης Λιανός είναι ο νέος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Λάτρης του αθλητισμού, συχνά πυκνά βρίσκεται μαζί με την κόρη του στο κλειστό γυμναστήριο και από τα ...ορεινά παρακολουθεί τους αγώνες κυρίως του βόλεϊ γυναικών. Και επιχειρηματκά όταν μπορεί βοηθάει τις ομάδες της Νάξου...

Την επόμενη των εκλογών, η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ έστειλε συγχατηρήρια ανακοίνωση προς τη νέα Δημοτική Αρχή όπου εκτός των άλλων υπενθυμίζει ότι (εκτός από το Λιανό) η πλειοψηφία των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων είναι ενεργοί υποστηρικτές του αθλητισμού στη Νάξο και οφείλουν από τη θέση τους να έρθουν ακόμη πιο κοντά... 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΝ αναφέρει:  «Ο Πανναξιακός Αθλητικός Όμιλος Νάξου (Πανναξιακός ΑΟΝ) συγχαίρει τον νέο Δήμαρχο του νησιού μας κ. Δημήτρη Λιανό και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του δήμου μας, για την επιτυχία τους στις δημοτικές εκλογές.

Αισθανόμαστε αισιόδοξοι για το αθλητικό μέλλον των σωματείων του νησιού μας, καθώς, τόσο ο ίδιος ο Δήμαρχος, αλλά και οι πλειοψηφία των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων, είναι ενεργοί υποστηρικτές τόσο του Πανναξιακού μας, αλλά και γενικότερα του αθλητισμού στη Νάξο.

Με την ελπίδα ότι θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την υποστήριξη του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ευχόμαστε στον Δήμαρχο και στους δημοτικούς συμβούλους καλή θητεία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News