Πανναξιακός ΑΟΝ: Τουρνουά στη μνήμη Γιάννη Συμεώνογλου

Τιμή στον Γιάννη Συμεώνογλου

Από τα πρόσωπα που σημάδεψαν την αθλητική ιστορία του νησιού αν και έφυγε πολύ γρήγορα και .. απότομα από τη ζωή μας.. .Ο λόγος, για τον Γιάννη Συμεώνογλου, ο οποίος για όλους εμάς που τον γνωρίζαμε, εκτός από ένα αγαπητό μέλος της κοινωνίας ήταν επίσης και ένας άνθρωπος με πλούσια δράση στον αθλητισμό.

Ο Γιάννης εκτός από παίκτης του μπάσκετ ήταν ανάμεσα σε αυτούς που αγωνίστηκαν επί σειρά ετών και στο τμήμα βόλεϊ της ανδρικής ομάδας του Πανναξιακού, όταν η ομάδα της Νάξου κυριαρχούσε στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ - όπως και τα άλλα σωματεία του νησιού -  δεν ξεχνά τον Γιάννη Συμεώνογλου και ανακοίνωσε τουρνουά στη μνήμη του. Ο λόγος για αγώνες προετοιμασίας που θα διεξαχθούν το τριήμερο 25 -27 Σεπτεμβρίου 2020, στο οποίο επίσης θα συμμετάσχουν ο ΑΟ Θήρας και ο Ολυμπιακός. (σ.σ. να σημειώσουμε ότι ο Πανναξιακός ΑΟΝ είχε διοργανώσει το 2015 τουρνουά για να τιμήσει την αγαπημένη μας καθηγήτρια Μαρία Μπεμπέτσου - Τζαννίνη με την παρουσία των Ολυμπιακού (νικητής), Αρη και Μάριτσα Βουλγαρίας)

36137ae3f50d7f0951d623c8fbe5d5f5_l.jpg

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης από τον Πανναξιακό ΑΟΝ (paon.gr) αναφέρει:

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοινώνει την διοργάνωση τουρνουά πετοσφαίρισης γυναικών το τριήμερο 25-26-27 Σεπτεμβρίου 2020 στην μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή μας Γιάννη Συμεώνογλου.

Στο τουρνουά εκτός του Οικοδεσπότη ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΟΝ, θα συμμετάσχουν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ο Α.Ο. Θήρας.

Λίγο πριν συμπληρωθούν 6 χρόνια από τον απρόσμενο χαμό του Γιάννη Συμεώνογλου, ενός αθλητή που τίμησε την φανέλα του σωματείου μας, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ θεωρούμε ως ελάχιστο καθήκον μας να αναγνωρίσουμε την προσφορά του στον αθλητισμό του νησιού μας δίνοντας στο τουρνουά πετοσφαίρισης το όνομα του και ευελπιστούμε να καθιερώσουμε την ετήσια διοργάνωση αυτή αφιερωμένη στην μνήμη του «δικού μας Γιάννη».

Η διοργάνωση του τουρνουά θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Δημήτριος Περιστεράκης» σε συνεργασία με τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει θέσει η πολιτεία εν μέσω της πανδημικής κρίσης του ιού covid-19.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News