Πανναξιακός ΑΟΝ: Τρίτη προσθήκη, η κεντρική Ολγα Μαλουσάρη

Πριν από μερικές ημέρες διαβάζοντας την ιστοσελίδα islandpress.gr είχαμε εντοπίσει άρθρο σχετικά με την επόμενη ημέρα του Πανναξιακού ΑΟΝ όπου ανάμεσα στα άλλα είχαμε διαβάσει "  Πληροφορίες αναφέρουν πως οι ομάδα έχει στα χέρια της ήδη 6 υπογραφές και βρίσκεται σε αναζήτηση 3 ξένων που θα δυναμώσουν το ρόστερ της ομάδας εν όψη του ανταγωνιστικότερου πρωταθλήματος των τελευταίων ετών για τη  νέα σεζόν.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι η ομάδα που θα χτίσει ο κ. Οικονόμου να βασιστεί σε 2 ξένες ακραίες και ξένη διαγώνια καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμες Ελληνίδες που μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο,με εξαίρεση την Άννα Σπανού που επιθυμεί να αγωνιστεί εκτός Ελλάδας. Δεύτερο σενάριο είναι η ομάδα να στελεχωθεί με 3 ξένες ( μία ακραία, μία πάσα και μία διαγώνια) κάτι που προϋποθέτει ότι ο Πανναξιακός έχει ήδη βρει την λύση Ελληνίδας στα άκρα"

Τι σημαίνει αυτό; Οτι η σημερινή ανακοίνωση συνεργασίας του Πανναξιακού ΑΟΝ σχετικά με την Ολγα Μαλουσάρη, είναι ακόμη η μέση της ... απόστασης έως το τέλος για τη στελέχωση της ομάδας ενόψει της χρονιάς 2019 - 20... Οπως διαβάζουμε «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Όλγα Μαλουσάρη, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Η 29χρονη αθλήτρια ύψους 183εκ αγωνίζεται ως Κεντρική και θα συμβάλλει στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας. Καλωσορίζουμε την Όλγα Μαλουσάρη στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Και η Ολγα Μαλουσάρη μιλώντας στην ιστοσελίδα του Πανναξιακού ΑΟΝ τόνισε «Είμαι πολύ ευτυχισμένη που τη φετινή σεζόν θα αγωνιστώ για την ομάδα της Νάξου!Έρχομαι στον Πανναξιακό με πολύ όρεξη για δουλειά έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της! Εύχομαι πάνω απ όλα υγεία και να έχουμε ένα όμορφο και ανταγωνιστικό  πρωτάθλημα!».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News