Πανναξιακός ΑΟΝ: ξεκαθαρίζει ο προπονητής, επιστρέφει η Σία;

Η χρονιά για τον φετινό Πανναξιακό ΑΟΝ κύλισε παράξενα… Η ομάδα βόλεϊ γυναικών στελεχώθηκε για μία ακόμη χρονιά σχεδόν την τελευταία στιγμή, υπήρχαν και δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα, παρ’ όλα αυτά οι διοικούντες αρχικά πέτυχαν ένα μικρό θαύμα… Η ομάδα όχι μόνο στελεχώθηκε αλλά ήταν και ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

Κι εδώ έχουμε το δεύτερο θαύμα… Στον αγωνιστικό τομέα, όπου τα κορίτσια του Κώστα Παπαδόπουλου έφτασαν έως τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ενώ έμειναν εκτός πλέι οφ για πολύ λίγο…  Και τώρα αρχίζει η επόμενη ημέρα..

Και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει. Κι αυτό είναι σημαντικό από τη στιγμή που δεν υπάρχουν μπροστά εκλογές και συν τοις άλλοις υπάρχει η πληροφορία ότι αρκετοί είναι οι παράγοντες που είχαν θητεία σε παλαιότερα διοικητικά συμβούλια και είναι έτοιμοι να βάλουν πλάτη. Ίσως γιατί είδαν ότι το τωρινό διοικητικό Συμβούλιο λειτούργησε με μεθοδικότητα, έβγαλε εξωστρέφεια και έδειξε ότι θέλει να φέρει την κοινωνία της Νάξου πιο κοντά στο βόλεϊ. Και το αντίστροφο με τις δράσεις που έγιναν όλο το χρόνο…

Και το πρώτο θέμα που πέφτει όπως είναι λογικό στο τραπέζι είναι αυτό του προπονητή. Ο Κώστας Παπαδόπουλος θα βρεθεί το αργότερο έως τα μέσα της εβδομάδας στο ίδιο τραπέζι και θα συζητήσουν όλα τα θέματα…  Τώρα, πόσο κοντά είναι η όχι αυτό θα το δείξει ότι η πόρτα κλείσει και οι δύο πλευρές έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους για τις προθέσεις και τους στόχους της επόμενης χρονιάς…

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι διαψεύστηκε και η πληροφορία που ήθελε τον Πανναξιακό ΑΟΝ να έχει προσεγγίσει τον Μανώλη Σκουλικάρη, προπονητή των Μακεδόνων που όμως δεν αποκλείεται να τον δούμε τελικά στις Κυκλάδες (βλ ΑΟ Θήρας) …

Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα volleyland.gr « Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πανναξιακός δεν έχει κάνει ακόμα καμία κρούση σε αθλήτριες από το περσινό ρόστερ,  ενώ παράλληλα έχουν γίνει επαφές με αθλήτριες που πρωταγωνίστησαν στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Πληροφορίες από το νησί αναφέρουν ότι οι παράγοντες της Νάξου επιθυμούν την επιστροφή της ακραίας Σίας Τοτσίδου στην ομάδα ενώ στα ονόματα που συζητούν αναφέρεται πολύ συχνά το όνομα της Φαίης Κουνάδη ο ερχομός της οποίας έδωσε άλλο αέρα στον Ναξιακό σύλλογο στον δεύτερο γύρο της σεζόν».

 «Ευχαριστώ» για τη στέγη

Παράλληλα ο  Πανναξιακός συνεχίζει τις ανακοινώσεις ευχαριστώντας τους σημαντικούς χορηγούς της γυναικείας ομάδας βόλεϊ. Με την υπογραφή του προέδρου της ομάδας Γιώργου Ποτικιάν έχουμε την ανακοίνωση που τονίζει ότι  «Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ ευχαριστούν θερμά τους ιδιοκτήτες των καταλυμάτων «Deppy’s Place» και «Colosseo Apartments» για την προσφορά τους στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε προσωπικά τους Γιάννη Μαράκη και Γιάννη Ζούλη για την δωρεάν προσφορά των καταλυμάτων «Deppy’s Place» στη Χώρα Νάξου και «Colosseo Apartments» στον Άγ. Προκόπιο Νάξου για την 6μηνη διαμονή των αθλητριών μας απαλλάσσοντας τον σωματείο του Πανναξιακού από ένα μεγάλο οικονομικό κόστος.

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ έχει την ανάγκη τέτοιων κινήσεων ώστε να συνεχίσει να πρεσβεύει τον Ναξιακό Αθλητισμό σε όλη την Ελλάδα συμμετέχοντας στην κορυφαία εθνική κατηγορία της πετοσφαίρισης και να φέρνει μεγάλες επιτυχίες».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News