Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΤο πανόραμα της 4ης αγωνιστικής

Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής

|

Η 4η αγωνιστική της Α΄κατηγορίας Κυκλάδων πέρασε στο παρελθόν και τα φαβορί των ομίλων έχουν αρχίσει σιγά – σιγά να αποκτούν το προβάδισμα για την πρόκριση στη 2η φάση του πρωταθλήματος.

Η 4η αγωνιστική της Α΄κατηγορίας Κυκλάδων πέρασε στο παρελθόν και τα φαβορί των ομίλων έχουν αρχίσει σιγά – σιγά να αποκτούν το προβάδισμα για την πρόκριση στη 2η φάση του πρωταθλήματος.

Πάμε λοιπόν αν δούμε τι έγινε στους τρεις ομίλους του πρωταθλήματος και τι περιμένουμε την 5η  αγωνιστική, όπου δεσπόζουν αρκετά ντέρμπι στους τρεις ομίλους.

1ος Όμιλος

Α.Π. ΣΥΡΟΣ 2002 – Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ

Τη νίκη και τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς κατέκτησε ο ΠΑΣ Τήνου έναντι της Σύρου 2002 με 0-1, φέρνοντας  τους Τηνιακούς στη πρώτη 2η θέση του 1ου Ομίλου, ισοβαθμώντας με τον ΑΟ Πάγου και τον ΑΟ Μυκόνου.

Το γκολ που έκρινε το ματς, σημείωσε ο Ξενόπουλος στο 36ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Μεμάϊ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο ο κ. Ζαράνης, με βοηθούς τους Μουτάφη και Μαραγκό

ΑΠ ΣΥΡΟΣ 2002 (Φωκάς): Μαρουδιάς Α., Βοπόπουλος, Μαρουδιάς Ν., Δαλέζιος (92’ Κανακάρης), Ανδρεαδάκης, Συργιάννης, Λελάϊ Κ., Γεράρδης (62’ Ζερβάκης), Φώσκολος, Κονδύλας, Λελάϊ Μ.

Αναπληρωματικοί: Καραμολέγκος, Πρέκας, Κοσκινάς, Ρούσσος, Κουβέλης

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ (Σουμπασάκος): Κελαδίτης, Αρμακόλλας, Δαρμής (65’ Βίδος), Λειβαδάρης, Βελαλόπουλος, Νάζος, Μανουδάκης (87’ Αργυρόπουλος), Ζαλώνης Μ., Ξενόπουλος (76’ Σίντι), Ζαλώνης Ι., Μεμάϊ 

Αναπληρωματικοί: Δενεκαριάς, Ηλιόπουλος

Α.Ο. ΠΑΓΟΥ – Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ

Η μοναδική αήττητη ομάδα στον 1ο όμιλο παρέμεινε η Άνω Μερά που επικράτησε στον ντέρμπι κορυφής του ΑΟ Πάγου με 1-3 και πλέον απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής έχοντας 10 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 22’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουράι.

Οι φιλοξενούμενοι ”Μυκονιάτες” κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο 39΄με πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Θεοχάρης στο 39’, μία φάση που στέρησε αριθμητικά στον Πάγο λόγω της αποβολής του Μαυράκη.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Νίκου Τζιόβα έχοντας την αριθμητική υπεροχή δεν δυσκολεύτηκαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και στο 48’ πέτυχαν την ανατροπή με τον Τουρέ να πλασάρει και να κάνει το 1-2.

Στο 63΄η Άνω Μερά πέτυχε την ολική ανατροπή εδραιώνοντας τη νίκη της, όταν μετά από ένα πολύ καλό συνδυασμό των δύο Αφρικανών Τουρέ και Αμπντούλ , δεύτερος βρέθηκε απέναντι στον Πρίντεζη και με εύστοχο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαράνης με βοηθούς του Νομικό και Ρούσσο

Συνθέσεις

A.O. Πάγου (Βουτσίνος):Πρίντεζης Μ, Μαυράκης, Αργυρός, Κόκκαλης, Μπαλόπιτας (46’ Τρόκα), Βαβουράκης (63’ Σαμιωτάκης), Μαραγκός, Μουράι, Πρίντεζης (46’ Παράβαλος), Ρούσσος, Παπουδής (75’ Ρούσσος Κ.).

Αναπληρωματικοί: Ρούσσος Α., Μαυρομμάτης, Φωτεινιάς.

Α.Σ. Άνω Μερά (Τζιόβας): Τζάβρας, Μπούμπουρης, Κουτσούκος, Πρίφτης, Θεοχάρης (86’ Μπουσάι), Χατζάκος, Τουρέ (87’ Καρίμαλης), Καρφαρίδας (90’ Βεντούρης), Αμπντούλ, Γιόγιος , Μαμαντί (87’ Μόσχου)

Αναπληρωματικοί: Ασημομύτης, Χριστοδουλάκης, Ουζούνογλου

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ – ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ

Με τον Δημήτρη Πανέτα να «πετάει φωτιές» πετυχαίνοντας χατ τρικ ο Α.Ο. Μυκόνου επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-0 στο παιχνίδι που έκλεισε την 4η αγωνιστική απέναντι στον Αίαντα Σύρου.

Ο ΑΟ Μυκόνου μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να σκοράρει με τον Πανέτα μόλις στο 14ο λεπτό, όταν ο έμπειρος φορ βρέθηκε απέναντι στον Καρποδίνη και με πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, ενώ ο “Γερόλυκος” του Α.Ο. Μυκόνου «χτύπησε» ξανά στο 28′ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, όπου έκανε το 2-0 του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο αν και ο Αίαντας προσπάθησε να μπει και πάλι στο παιχνίδι πετυχαίνοντας κάποιο τέρμα οι Μυκονιάτες κατάφεραν να κλειδώσουν τη νίκη τους στο 83΄ και πάλι με τον Πάνετα που εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των Συριανών και με σουτ λόμπα νίκησε τον Καρποδίνη πετυχαίνοντας το τελικό 3-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλορογιάννης με βοηθούς τους κ.κ. Ανδρικόπουλο και Παπαστολόπουλο.

Συνθέσεις

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Μπαλλής (59′ Πατσάνι), Παπαδόπουλος (34′ Μπομπάι), Τόμπρος, Καρατζάς, Καραϊνδρος (73′ Βαρουξής), Αμπαδίνης (80′ Παλάσης), Ράγια, Μπάμπακαρ, Αλεξανδρόπουλος, Πανέτας

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Καρποδίνης, Καμπάνης, Ζαγκούλης (65′ Γεράρδης), Συριανός (73′ Βουτσίνος), Αργυρός, Μπάιλας, Πούσας (29′ Σκορδίλης), Σαγκινέτος, Κόκαλης, Πρίντεζης (56′ Κοτσιπετσίδης), Καπλάνης.

2017-11-07_1.jpg

2017-11-07_2.jpg

2ος Όμιλος

Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ – ΑΠΣ ΚΥΘΝΟΥ

Αγώνας – διαφήμιση ήταν αυτός που διεξήχθη στο Δημοτικό γήπεδο του Αρχιλόχου, το μεσημέρι του Σαββάτου, ανάμεσα στον ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκό και τον ΑΠΣ Κύθνου. Τα 10 συνολικά τέρματα που καταγράφηκαν στο.. “κοντέρ”, έφεραν νικητές τους Παριανούς με το “Αγγλικό” 7-3, προσφέροντας στους αρκετούς φίλους που βρέθηκαν στην εξέδρα, πλούσιο θέαμα. 

Τα γκολ
2′ 1-0 από τον Βράπι μετά από λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων
14′ 2-0 ο Βιτζηλαίος πάλι από λάθος των αμυντικών του ΑΠΣ Κύθνου
30′ 3-0 πάλι με το Βιτζηλαίο, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου
48′ 3-1 Μείωση για τον ΑΠΣ Κύθνου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γονίδη
68′ 4-1 Γκέμπορις από νέα αδράνεια στην άμυνα των Κυθνιών
69′ 5-1 Πολύ ωραίος συνδυασμός Βιτζηλαίου – Παντελαίου, εκτελεστής για το 5ο γκολ, ο πρώτος
75′ 6-1 Γκέμπορις από πάσα του Κώστα Τζανακοπουλου, εύστοχος για το 6ο γκολ της ομάδας του
78′ 6-2 Ο Γονίδης έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, πλάσαρε τον Ζουμή
82′ 7-2 Απίστευτο γκολ του Βιτζηλαίου με φοβερό σουτ από έξω αριστερά όπως επιτεθόταν η ομάδα του
83′ 7-3 κεφαλιά του Ηλιού και μείωση για τους Κυθνιούς

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κουζούμης, με βοηθούς τους Ρούσσο και Μαργαρίτη.

ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ (Γαβαλάς): Ζουμής, Τριβυζάς, Φραντζής, Κρητικός, Παπαδόπουλος (72′ Τσιγώνιας), Κορρές, Αντωνόπουλος, Παντελαίος (72′ Ντζουμανίκας), Γκέμπορις (75′ Τζανακόπουλος Μ.), Βράπι (46′ Τζανακόπουλος Κ.), Βιτζηλαίος
Αναπληρωματικοί: Ανουσάκης, Μανιώτης, Γεμελιάρης
ΑΠΣ Κύθνου (Κονιδάρης): Λεβαντής, Μπιζικούκης, Τσιρδήμος, Γονιδάκης, Λαρεντζάκης, Κούτσι, Ηλιού Π., Μανωλήκας, Γονίδης, Χριστοδουλάκης, Γαρδεράκης (46′ Βιτάλης)
Αναπληρωματικοί: Ηλιού Γ.

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ – Μ.Ε.Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

Διανύοντας τη διαδρομή, της 4ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων για τον 2ο Όμιλο και τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν μορφή. Ο ΑΟ Πάρου δείχνει να βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, κάτι που φάνηκε και στον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Αστέρα Μαρμάρων. Το τελικό 3-0 δεν αφήνει πολλά περιθώρια για εκτενή σχόλια, ενώ όπως φαίνεται το “μπραντεφερ” με τον Παμμηλιακό, θα κριθεί πραγματικά στο νήμα.

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Πάρου το μεσημέρι του Σαββάτου, οι γηπεδούχοι από την αρχή επέβαλλαν τον ρυθμό τους, έχοντας μεγάλα ποσοστά κατοχής της μπάλας. Η υπεροχή δεν άργησε να μετουσιωθεί σε πράξη, καθώς τα τρία τέρματα που σημείωσε ο ΑΟ Πάρου, δύο με τον Τσόκα (22′ και 40′) στο πρώτο μέρος και ένα με τον Σαρρή στην επανάληψη (78′), έκαναν διαδικαστικού χαρακτήρα το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Εύκολο απόγευμα για τον διαιτητή κ. Καλόγερα που είχε ως βοηθούς τους Μουτάφη και Βαρθαλίτη

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Τριαντάφυλλος): Λούκης, Καντιώτης, Μπαρδάνης, Βλάκας, Τσόκα, Καραφυλλάκης, Αρκουλής, Κληρονόμος, Ρούσσος, Γιαννούλης, Γιουρτζίδης

Αναπληρωματικοί: Πρίνα, Σωτηρόπουλος, Γκιόκα, Χανιώτης, Νίκας, Σαρρής, Παπαθεοδώρου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ (Κένερ): Μπάκο, Αντιπαριώτης, Μπελούκης, Φυρρίγγος, Παρζαλής, Κατσάμπεας, Πίστας, Μάτσος, Κλουβάς, Σούλι, Μπελούκης

Αναπληρωματικοί: Νταής, Ζουμής, Μαρινάκης

Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ – Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ

Συνεχίζει να «σπάει» τα κοντέρ το Παμμηλιακός, που σημείωσε την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι στον Νηρέα με 7-0, κρατώντας μάλιστα ανέπαφη την εστία του για ακόμη μία αγωνιστική.

1-0: Μάνης στο 13΄

2-0: Σιδέρης στο 14΄

3-0: Μαυρογιάννης στο 33΄

4-0: Νάκας στο 44΄

5-0: Τσιριγωτάκης στο 61΄

6-0: Σιδέρης στο 66΄

7-0: Καμακάρης στο 82΄

Παμμηλιακός-ΑΜΕΣ Νηρέας 7-0

Διαιτητής ήταν ο κ. Γιώργος Θ. Μαθιουδάκης, με βοηθούς του Κουλακιώτη και Μαθιουδάκη Γ. του Κ.

Συνθέσεις:

Παμμηλιακός Α.Σ (Μάλλης) :Ανυφαντάκης, Λιβάνιος, Νακας, Σίδερης Στ., Κυρίτσης, Δρίλης (73′ Σοσόλι), Μαυρογιάννης Α. (65′ Κουρέλης), Τσιριγωτάκης, Μάνη (51’Καμακάρης), Σίδερης Αν. (83’Αχμέτ), Μπεκογιάννη.

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι : Κρομμύδας, Μαυρογιάννης Ε., Ζουλιας.

2017-11-07_4.jpg

2017-11-07_3.jpg

3ος όμιλος

Α.Ο. ΛΑΒΑ – Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ

Με πολλά παράπονα από την διαιτησία η Λάβα και ο Αστέρας Τραγαίας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 και μοιράστηκαν από έναν βαθμό στο γήπεδο των Φηρών.

Ο Ζώνας στο 17΄ εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ του αγώνα.

Ο Γιώργος Λυμπερτάς στο 34΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση έκανε το 1-1 που ήταν το σκορ του 1ου ημιχρόνου

Στο 61′ ο Επταήμερος με σουτ λόμπα έκανε το 1-2, για να έρθει το 70΄όπου ο Ζώνας με πέναλτι που καταλογίστηκε για ανατροπή στον ίδιο διαμόρφωσε το τελικό 2-2, μία φάση η οποία επέφερε τις έντονες διαμαρτυρίες του Αστέρα, καθώς ο βοηθός Νάκκας ήταν αυτός που επέδειξε καθυστερημένα την ανύπαρκτη όπως υποστηρίζουν παράβαση.

Διαιτητής Μαθιουδάκης με βοηθούς τους Παντελάκη και Νάκκα.

Λάβα (Διονυσόπουλος): Καλαμάτας, Δρόσος, Αλεφραγκής, Βα, Κλουβάτος, Κουκούλης, Ζώνας, Νομικός (61΄Παραλίκης), Κελίδης, Σελιστάι, Βουλγαράκης.

Αστέρας Τραγαίας (Κατσούλης): Πόλια, Λεγάκης, Μπίντζη, Κατσούλης, Κουφόπουλος (70΄Μαρούλης), Καραφυλίδης (85΄Σφυροερας), Κιόσκου Μ., Δεδρινός, Επταήμερος, Λυμπερτάς, Πιέτρι.

Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ – Α.Ο. ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 3-1, από τον χωρίς λύσεις και φαντασία στο παιχνίδι του, ΑΟ Καρτεράδου.

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι έδειξαν από την αρχή να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Το γκολ στο 26′ από τον Ευριπιώτη ταυτόχρονα, έδειξε ότι θα αλλάξουν οι ισορροπίες.

Ωστόσο ο ΑΟ Καρτεράδου είχε απάντηση και μάλιστα γρήγορη. Ο Χαραλαμπίδης εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή του Φιλωτίου, η μπάλα βρήκε στα σώματα, άλλαξε πορεία, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να έρθει στα ίσα.

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου έλυσε το γόρδιο δεσμό στο 67ο λεπτό. Ο Ζούλης, συνδυάστηκε άψογα με τον Κοττάκη, μετατρέποντας την υπεροχή της ομάδος του σε γκολ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 91’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1, νίκη που έφερε τον ΑΜΣ Φιλωτίου στη 3η θέση της βαθμολογικής κατάταξης στον 3ο Όμιλο.

Άψογη η διαιτησία του κ. Βακόνδιου και των δύο βοηθών του, κυριών Ψαρρά και Μελανίτη

Συνθέσεις

ΑΜΣ Φιλωτίου (Ορφανός): Λουλάι, Μουστάκης Ν., Κουφόπουλος Χ., Μουστάκης Α., Ισμαϊλάι (80΄Βερύκοκκος), Πράσινος (92΄Βενιεράκης), Ψαρράς, Ζούλης, Ευριπιώτης. Μεμλίκα (85΄Μανιός), Κοττάκης. Αναπληρωματικοί: Ζούλης Π., Βασιλάκης, Μουστάκης Δ., Μουστάκης Ε.

ΑΟ Καρτεράδος (Φωτεινός): Ξαγοράρης, Φωτεινός Β. (85΄Πρέκας), Τόμορι, Κουλόλι, Ξαγοράρης (51΄λ.τ. Καράβολας), Τζούρος, Βαζαίος Ν., Χαραλαμπίδης, Βαζαίος Α. (80΄Φέκκας), Δεναξάς, Βαρμάζης (60΄Φωτεινός Α.) Αναπληρωματικοί: Ροδάκης, Φύτρος, Αντιμισάρης.

ΑΘΛ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΟΥ – Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα η Θύελλα Καμαρίου επικράτησε εύκολα με 1-7 του ΑΣ Ίου στο παιχνίδι που έγινε χθες στο όμορφο Κυκλαδονήσι και παρέμεινε μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα του 3ου ομίλου έχοντας το απόλυτο με 4 νίκες στα 4 παιχνίδια που έχει δώσει φέτος.

Γκολ και στιγμές

13’ Ξερό σουτ του Μαυρόμμάτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Βολικάκη.

16΄ 0-1 με κοντινό πλασέ του Δαβιλά

26΄0-2 ο Ερρίκος με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων.

28΄Ο Νομικός για τον ΑΣ  Ίου με κοντινό πλασέ από θέση τετ α τετ έστειλε τη μπάλα να περάσει ξυστά από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ανδριόλα.

31΄ 0-3 ο Μαυρομάτης με κεφαλιά έκανε 3 τα τέρματα της Θύελλας Καμαρίου.

33΄0-4 με πέναλτι που κέρδισε ο Ερρίκος και το εκτέλεσε ο ίδιος η Θύελλα ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 0-4.

44΄0-5 λίγο πριν λήξη το ημίχρονο ο Μαυρομάτης που ήταν από τους κορυφαίους της Θύελλας με τακουνάκι έκανε το 0-5 του πρώτου ημιχρόνου.

53΄0-6 ο Φύτρος από το ύψος της μικρής περιοχής με σουτ έκανε το 0-6.

60΄0-7 ο Ερρίκος σέντραρε από δεξιά και ο Μαυρομάτης με κεφαλιά έκανε 7 τα τέρματα της Θύελλας.

90΄1-7 ο Νομικός στην εκπνοή της αναμέτρησης πέτυχε το γκολ της τιμής με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή διαμορφώνοντας το τελικό 1-7.

Διαιτητής ήταν ο κ. Παντελάκης με βοηθούς τους Φαν Άακεν και Νάκκα.

Συνθέσεις

ΑΣ Ίου (Καραβάς): Βολικάκης, Χάρος, Στράκας Α. (46΄Αραούζος Ν.) , Καρράς Φ., Καρράς Κ., Αθανασίου (75΄ Ιωαννίδης), Δράκος, Σπυράκης, Τασούλης (75΄Μέττος), Νομικός, Καλαθάς (46΄ Σταυράκης).

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι:  Ιωαννίδης, Σακιριανός, , Στράκας Ι., , Σκαγιάς.

Θύελλα Καμαρίου (Μιχάλης): Ανδριόλας (46΄Κόντρα), Λυγνός, Σπανός, Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων (46΄Πάγια), Ερρίκος (64΄Λύκος), Γιαννής, Φύτρος, Δαβιλάς (73΄Νομικός), Μαυρομάτης.

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι:  Δανέζης, Ζαχαράκης.

Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ – Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

Ουσιαστικός, πειθαρχημένος, σοβαρός, αποτελεσματικός. Ο Πανναξιακός (τυπικά φιλοξενούμενος) στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Νάξου, έδειξε ότι δεν υπήρξε ποτέ «ντέρμπι», έβαλε τη μπάλα κάτω και κυριάρχησε σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, κερδίζοντας τον συντοπίτη του εύκολα με 0-4. 

Τα γκολ για τους τυπικά φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Σταματίου στο 9’ και 71’, ο Βαθρακοκοίλης στο 9’ και ο Καράϊ στο 63’.

Εξαιρετική η διαιτησία από τον κ. Βακόνδιο, που είχε για βοηθούς τις Ψαρρά και Μαργαρίτη.

ΠΑΣ Νάξου (Σπαής):  Χαριτίδης, Λαγογιάννης, Μανδηλαράς (71’ Λαγκώνης), Σέργης, Συνοδινός (55’ Σερμάδι), Μασούρας, Μαργαρίτης (60’ Καραμπάτσης), Γρυλλάκης (55’ Μελανίτης), Γκούφας, Λέκκας, Παντελαίος

Αναπληρωματικοί: Σιδερής, Φουτάκογλου, Κωστούλας

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟ (Προμπονάς): Τσαϊλάκης, Στρατούρης (46’ Πιτταράς), Ανεβλαβής, Λίκα (71’ Μαράκης), Χαμηλοθώρης, Καράι, Καρεμέλογλου, Σταματίου (80’ Βρεττός), Βαθρακοκοίλης (59’ Κάκο), Παπανικολάου, Κρητικός

Αναπληρωματικοί: Κωτσαρής, Περιστεράκης, Πενικου

2017-11-07_6.jpg2017-11-07_5.jpg

 

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Γ. Λεονταρίτης: “Ζήτησε δωρεάν μετακίνηση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων”

Η Πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γ. Λεονταρίτη αναφορικά με τα πλοία που επιδοτούνται από το κράτος, για τις ανάγκες των αθλητών σε όλο το Ν. Αιγαίο - Τι πρότεινε ο Γιάννης Μαργαρίτης

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ : ΟΧΙ στην συγκάληψη

Η πρόταση που καταθέτει η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων σχετικά με τα Τέμπη και την πρόταση δυσπιστίας

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) στη Γένοβα

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στις Κυκλάδες

Δεύτεροι “φτωχότεροι” καταναλωτές της Ευρώπης οι Έλληνες

Εκτός όμως από τον υψηλότερο μέσο πληθωρισμό, πρόσφατη μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύει ότι η Ελλάδα πληρώνει ακριβότερα και τον πληθωρισμό της απληστίας, σε σύγκριση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Μύκονος – AKTES: Ενημέρωση (30/03) για την Κλιματική Αλλαγή

Ομιλία για την κλιματική αλλαγή από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών - ΑΚΤΕS .. Που και πότε

Express Skopelitis: Ετοιμος να επιστρέψει στη δράση

Το Express Skopelitis είναι έτοιμο. Παραμένει στον Πειραιά και ενδεχομένως αύριο να μπει στην καθημερινή του ρουτίνα

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Αφρική: Ο Ναξιώτης ορειβάτης που κατέκτησε το Κιλιμάντζαρο

Ο Αντώνης Μαργαρίτης πέτυχε έναν άθλο. Κατάφερε να ανέβει στην ψηλότερη κορυφή βουνού στην Αφρική - Πως περιγράφει την εμπειρία του

Επαρχείο Νάξου – Τμήμα Δημόσιας Υγείας: Περί ορθής διαχείρισης των υγρών αποβλήτων

Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση των υγρών αποβλήτων ενόψει τουριστικής σεζόν

Η Νάξος αποχαιρετά την Φεβρωνία Λαμπρίδου και την συνοδεύει στο ταξίδι στην αιωνιότητα

Με την αρωγή της Θέκλας Κίζη αποχαιρετούμε την Φεβρωνία Λαμπρίδου... Στιγμές που μένουν αξέχαστες