Παντελαίος: κλήση από Μαδρίτη

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου που έχουν κεντρίσει πολλά βλέμματα με την αγωνιστική του παρουσία, επιλέχθηκε από 4 Ισπανικούς συλλόγους προκειμένου να συμμετάσχει στα τεστ παρακολούθησης που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα επί Ισπανικού εδάφους. Ο λόγος για τον Νίκο Παντελαίο του ΠΑΣ Νάξου, ο οποίος αμέσως μετά την κατάκτηση της κορυφής των Κυκλάδων με την ομάδα την Κ13 του ΠΑΣΣ Νάξου, πέταξε για την Ισπανία, προκειμένου να λάβει μέρος στα τεστ των: Ρεάλ, Ατλέντικο, Ράγιο Βαγιεκάνο και Χετάφε.
Στο πλάι του μικρού, εκτός από τον ΠΑΣ Νάξου βρίσκεται και η αξιόλογη οικογένεια του, ενώ ο πατέρας του Νικήτας που δεν χάνει παιχνίδι του Νίκου και είναι αρωγός στις προσπάθειες του, σίγουρα θα νιώθει περηφάνια.
Εμείς ευχόμαστε στον Νίκο Παντελαίο ότι καλύτερο στην ζωή του... Πραγματικά έχει όλα όσα χρειάζεται κάποιος ποδοσφαιριστής για να φτάσει ψηλά!
DSC 0052

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Νάξου
Ο Π.Α.Σ Νάξου αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά και τιμή για τον αθλητή του τον Νίκο Παντελαίο. Ο Νίκος πήρε μέρος σε δοκιμαστικά που έγιναν από Ισπανούς προπονητές στην Αθήνα τον περασμένο Δεκέμβριο . Μόλις πριν λίγο καιρό λοιπόν επιλέχθηκε και του ζητήθηκε να συμμετάσχει το καλοκαίρι σε τεστ παρακολούθησης των ομάδων Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης Ράγιο Βαγιεκάνο και Χετάφε.
Από τις 19 Ιουνίου βρίσκεται στην Ισπανία και συμμετέχει στις προπονήσεις των παραπάνω ομάδων . Είναι πραγματικά μεγάλη ικανοποίηση να βλέπουμε τους αθλητές μας της Ακαδημίας της ομάδας μας να προοδεύουν και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που πραγματοποιούνται από μεγάλες ομάδες του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου σε αθλητικές εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου. 
Κάθε καλό στο Νίκο μας , του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των στόχων του και έτσι κι εμείς σαν ομάδα να ικανοποιούμαστε που μπορούμε να βοηθάμε τους αθλητές μας και να αποτελούμε πρωταρχικό σκαλοπάτι στην εξέλιξή τους.

Ευχαριστώ στον ...Παντελαίος - Κρουαζιέρες 

Παράλληλα με δελτίο Τύπου ο ΠΑΣ Νάξου ευχαριστεί την εταιρία «Παντελαίος – Κρουαζιέρες» για τη βοήθεια που πρόσφεραν στο σωματείο καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς 

 Ο ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ ευχαριστεί θερμά την  εταιρεία  «ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ –ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ»  αλλά και προσωπικά τον κ Παντελαίο Νικήτα για την στήριξη και την βοήθεια που παρείχαν  στην ομάδα μας κατά την φετινή αγωνιστική σεζόν. 

Χωρίς την βοήθεια τους στις μετακινήσεις των ομάδων μας  κυρίως στους ημιτελικούς αγώνες αλλά και στους τελικούς των πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ Κυκλάδων   η ταλαιπωρία των αθλητών μας θα ήταν  πολύ μεγάλη ( ιδιαίτερα μάλιστα κατά τη διάρκεια της εξεταστικής  περιόδου).

Είναι τόσο τεράστια τα προβλήματα που δημιουργεί η νησιωτικότητα ώστε  η βοήθεια τέτοιου είδους έχει ιδιαίτερη σημασία  για την βιωσιμότητα των ομάδων και την διατήρηση μιας αξιοπρεπούς αγωνιστικής παρουσίας.  Το «Naxos Star» στάθηκε αρωγός και πολύτιμος βοηθός μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε μια καλή τουριστική σεζόν.

Πηγή: SportCyclades.gr