Πάρος - Παροικιά: Σημαντικό βήμα για την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου (video)

Σε κάποιους δήμους μένουμε στα ...θα και τα όνειρα μέσω εκθέσεων ιδεών και σε άλλα νησιά (γειτονικά) έχουμε έστω και με καθυστέρηση υλοποίηση δράσεων. Αναφερόμαστε στο Δήμο Πάρου, ο οποίος από χθες έκανε σημαντικό βήμα για την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στη Παροικιά της Πάορυ.. Μπορεί να καθυστέρησε αλλά βήματα γίνονται... 

Το γνωστό μελετητικό γραφείο του κ. Βαζαίου Πετρόπουλου ολοκλήρωσε και παρέδωσε στον δήμο Πάρου τις μηχανολογικές μελέτες. Πλέον αυτό που μένει για να ξεκινήσουν οι εργασίες είναι η αναθεώρηση της άδειας και η δημοπράτηση το έργου.

Η ανακοίνωση του δήμου Πάρου:  "Ευχάριστα τα νέα για τον κόσμο του αθλητισμού και τη νέα γενιά της Πάρου. Tο μελετητικό γραφείο του κ. Βαζαίου Πετρόπουλου παρέδωσε στον Δήμο Πάρου τις απαιτούμενες μηχανολογικές μελέτες για την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου στην Παροικιά και ξεκίνησαν ήδη οι διαδικασίες για την αναθεώρηση της οικοδομικής αδείας και σε επόμενο στάδιο τη σύνταξη των τευχών δημοπράτησης του διαγωνισμού για την υλοποίηση του έργου".

Από τη πλευρά του ο αρμόδιος αρχιτέκτονας στις δηλώσεις στη "Φωνή της Πάρου" είπε: «Έχουμε παραδώσει τα πάντα στον δήμο. Μετά από την αρχιτεκτονική και αρχαιολογική επιτροπή δόθηκαν και οι τελευταίες μηχανολογικές μελέτες που εκκρεμούσαν στον δήμο. Έχω μιλήσει με τον κ. Γιάννη Ραγκούση που είναι στην τεχνική Υπηρεσία και μου ανέφερε, ότι πλέον αναλαμβάνουν εκείνοι, έτσι ώστε, να το αναρτήσουν το έργο ηλεκτρονικά».

Σύμφωνα με την εβδομαδαία εφημερίδα "Φωνή της Πάρου" τα τελευταία έγγραφα έχουν συγκεντρωθεί και έχουν αποσταλεί στην τεχνική Υπηρεσία. Πλέον, όλη η ευθύνη, πέφτει στον δήμο Πάρου, ο οποίος θα πρέπει με την σειρά του να αναρτήσει το έργο στην «Δι@ύγεια», έτσι ώστε να ξεκινήσει ο διαγωνισμός και να γίνουν οι προσφορές για την ανάληψη του έργου.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News