ΠΑΣ Νάξου: Αγιασμός και ...γκολ με πέναλτι από τον παπά Κώστα Κύλη

Νέα αγωνιστική περίοδο και το … έθιμο απαιτεί αγιασμό για να πάνε όλα καλά. Και οι παράγοντες του ΠΑΣ Νάξου πιστοί στο ραντεβού για τη νέα χρονιά το μεσημέρι της Κυριακής στις εγκαταστάσεις του 5Χ5 που διατηρεί ο Πέτρος Μαράκης, προχώρησαν στο μυστήριο του Αγιασμού… Ο παπά Κώστας Κύλης ήταν αυτός που τέλεσε το Ιερό Μυστήριο και μετά πήρε μέρος και στις δραστηριότητες που είχαν προγραμματιστεί από την διοίκηση του ΠΑΣ Νάξου σε μία προσπάθεια να νιώσουν πιο άνετα γονείς, φίλοι και βέβαια οι αθλητές της Ναξιώτικης ομάδας. Κάθε χρόνο άλλωστε κλέβει την παράσταση και μία δράση… Φέτος, ήταν οι εκτελέσεις πέναλτι. Και ο παπά Κώστας έχοντας θητεία στο ποδόσφαιρο με την ομάδα του Φιλωτίου δεν έκρυψε τις ικανότητές του κερδίζοντας το χειροκρότημα…

Τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης από τον ΠΑΣ Νάξου; "Τον επίσημο αγιασμό ενόψει της αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε ο ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ. Στον αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις «5χ5» του  κου. Μαράκη, παραβρέθηκαν το Δ.Σ της ομάδος, πλήθος γονέων και  αθλητών  από τα τμήματα τις ακαδημίας, καθώς και ποδοσφαιριστές από τα  αγωνιστικά τμήματα. Τον αγιασμό τέλεσε ο Πάτερ  Κύλης ο οποίος ευχήθηκε καλή σχολική και αθλητική χρονιά.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ομάδος ευχήθηκε καλή πρόοδο σε αθλητικό αλλά και σε σχολικό  επίπεδο και έδωσε έμφαση στη πρόοδο του αθλητικού τομέα με απώτερο σκοπό την άνοδο συνολικά όλου του αθλήματος μέσα από τον υγιή συναγωνισμό και το «ευ αγωνίζεσθε».

Μετά το τέλος του αγιασμού ακολούθησαν

1. Διαγωνισμός πέναλτι γονέων ,στον οποίο συμμετείχε εκτός τον άλλων γονέων και ο Πάτερ Κύλης.

2. Φιλικοί αγώνες ανάμεσα στα τμήματα τις ακαδημίας.

3. Μπουφές με εδέσματα που πρόσφεραν γονείς των αθλητών μας.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ  ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

Περισσότερες φωτογραφίες στην ιστοσελίδα της ομάδας: pasnaksou.blogspot.com