ΠΑΣ Νάξου: Το Δημοτικό Στάδιο ανήκει σε όλο το Ναξιακό λαό

Η διαμάχη για την χρήση του Δημοτικού Σταδίου Νάξου καλά κρατεί… Από την περασμένη Δευτέρα όταν και είχαμε τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ μπορεί να έχουν περάσει αρκετές ημέρες όμως ο …καπνός καλά κρατεί. Ο Πανναξιακός προχώρησε σε ανάρτηση όπου διαμαρτύρεται «εντονότατα για την μεροληπτική εις βάρος του ιστορικού μας συλλόγου κατανομή των ωρών στο δημοτικό στάδιο Νάξου, ως προς το ποδοσφαιρικό μας τμήμα».

Μάλιστα φέρνει ως παράδειγμα την ομάδα του ΠΑΣ Νάξου τονίζοντας ότι «στο ποδοσφαιρικό μας τμήμα δίδονται δύο ώρες εβδομαδιαίως, ενώ στον σύλλογο ΠΑΣ Νάξου τέσσερις, με την αστήρικτη δικαιολογία ότι ο ανωτέρω σύλλογος διαθέτει 5 τμήματα ενώ εμείς 3». Και όπως ήταν λογικό είχαμε και την απάντηση του ΠΑΣ Νάξου… Ιδιαίτερα καυστική με πέντε σημεία όπου προσπαθεί να αποδημήσει την επιστολή του Πανναξιακού ΑΟ και μάλιστα στο τέλος αναφέρει ότι «Σεβόμαστε απόλυτα την 60 ετών ιστορία του Πανναξιακού, και την ανάλογη προσφορά του στον αθλητισμό του νησιού μας. Θα προτρέπαμε όμως και τους συντάκτες του ανωτέρω αναφερόμενου Δελτίου Τύπου να τη σεβαστούν και αυτοί….»

Αναλυτικά η επιστολή – απάντηση του ΠΑΣ Νάξου (την υπογράφει ο πρόεδρος κος Μαργαρίτης και η γγ κα Βασαλάκη) αναφέρει: 
Σε απάντηση του από 13/12/2017 Δελτίου Τύπου του Πανναξιακού, έχουμε την υποχρέωση να διευκρινίσουμε ότι:
1. Τα πέντε αγωνιστικά τμήματα του ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ είναι εντελώς υπαρκτά και πλήρως στελεχωμένα ανά κατηγορία (κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να ανατρέξει στα επίσημα στοιχεία της ΕΠΣ Κυκλάδων, μέσω του επίσημου site της). 

2. Ουδέποτε ο ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ στο φετινό πρωτάθλημα και σε οποιαδήποτε κατηγορία ζήτησε αναβολή. Για δεύτερη φορά παραπέμπουμε στο επίσημο site της ΕΠΣΚ, όπου εύκολα μπορεί να διαπιστωθεί, ότι δεν....
έχουν αναβληθεί παιχνίδια κατόπιν δικού μας αιτήματος. 

3. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος η κατανομή των ωρών έγινε με κριτήριο αφενός τις δυνατότητες του Δημοτικού Σταδίου, και αφετέρου τις πραγματικές ανάγκες των ομάδων. Είναι άδικο να κατηγορούμε τους υπεύθυνους, επειδή δεν έκλεισαν τα μάτια στην πραγματικότητα, και προσπάθησαν να είναι αντικειμενικοί, προστατεύοντας ταυτόχρονα και το Δημοτικό Στάδιο, το οποίο φανταζόμαστε πως όλοι δεχόμαστε, ότι ανήκει εξίσου σε όλο το ναξιακό λαό. 

4. Σεβόμαστε απόλυτα την 60 ετών ιστορία του Πανναξιακού, και την ανάλογη προσφορά του στον αθλητισμό του νησιού μας. Θα προτρέπαμε όμως και τους συντάκτες του ανωτέρω αναφερόμενου Δελτίου Τύπου να τη σεβαστούν και αυτοί, καθώς οι συμπεριφορές αυτού του είδους, δε συνάδουν με τις αξίες που ο Πανναξιακός τόσα χρόνια πρεσβεύει. 

5. Για όσα καταφανώς ψευδή, ανυπόστατα και συκοφαντικά αναφέρονται στο συγκεκριμένο Δελτίο Τύπου, επιφυλασσόμαστε...

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News