ΠΑΣ Νάξου: "Είμαστε οικογένεια, όλοι τα πάντα" (video)

Μέσα σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα και στην αίθουσα (κατάμεστη) του ξενοδοχείου Golden Sun, με το κέφι να ''πιάνει κόκκινα'' πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο (07/12) η χοροεσπερίδα του ΠΑΣ Νάξου, της ομάδας της Νάξου που έχει κερδίσει τα εύσημα με την δυναμική παρουσία της στις υποδομές και με έντονη παραγωγή ταλέντων μέσα από τις ακαδημίες... Πρόσωπο της βραδιάς, όπως ήταν λογικό, ο πρόεδρος της ομάδας, Φρέντυ Κρητικός, ο οποίος κλήθηκε κάποια στιγμή να μιλήσει και όπως βλέπουμε (ακούμε) στο video που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα sportcyclades.gr, αποκάλυψε το μυστικό της ομάδας... Ποιο είναι αυτό; "Οτι δεν υπάρχει πρόεδρος, παράγοντας, όλοι είμαστε ένα. Και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το καλό των παιδιών μας, της ομάδας... Δεν υπάρχουν διαχωρισμοί. Ολοι μία παρέα.." Οπως τόνισε όμως "θα κάνω μία εξαίρεση και θα αναφερθώ στο όνομα του Πέτρου Μαράκη, του ιδρυτή του συλλόγου, ο οποίος έχει συμβάλει τα μέγιστα και τον ευχαριστούμε"... 

Ας δούμε τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης από τον ΠΑΣ Νάξου:

"Μέσα σε ζεστό και φιλικό  κλίμα και με μεγάλη  επιτυχία πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά ο ετήσιος χορός του συλλόγου μας. Στην κατάμεστη αίθουσα του «Golden Sun» παρευρέθηκαν φίλοι ,γονείς και πολλά παιδιά οι οποίοι  διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.  

Πολλά συγχαρητήρια, σε όλους όσους εργάστηκαν για να περάσουμε εμείς καλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στηρίζουν τη  δουλειά που γίνεται στην ομάδα μας (Χορηγούς,υποστηρικτές κλπ).

Ένα ακόμα  μεγαλύτερο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με την παρουσία σας και το κέφι σας, μας στηρίζετε εμπράκτως"