ΠΑΣ Νάξου: Ετοιμάζεται για ... Κύθνο, δίνει παρών σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και υποδομές

Κ-14 του ΠΑΣ Νάξου

Οπως είναι γνωστό, στην Κύθνο τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί το Final -4 στην κατηγορία Κ-14 και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα γίνει η κλήρωση για να γίνουν γνωστά τα ζευγάρια των ημιτελικών. Οι τέσσερις ομάδες που θα μπουν στην κλήρωση είναι ΑΠΣ Κύθνου (οικοδεσπότες), ΠΑΣ Νάξου, ΑΟ Μυκόνου και Κανονιέρηδες Σύρου... Μάλιστα, ο ΠΑΣ Νάξου έχει ξεκινήσει ήδη προετοιμασία και όπως διαβάζουμε στο σχετικό δελτίο ενημέρωσης " Η ομάδα Κ14 του συλλόγου μας ξεκίνησε την προετοιμασία της εν' όψει της συμμετοχής της στο Final-4 της ΕΠΣ Κυκλάδων, το οποίο θα λάβει χώρα στην Κύθνο σε μερικές εβδομάδες.Ο Πέτρος Μαράκης ,ο Πέτρος Σιδερής και οι ποδοσφαιριστές μας πραγματοποιούν καθημερινές, διπλές προπονήσεις στο ΔΑΚ Νάξου, πρωινές αλλά και απογευματινές ώρες".

img-050d2b03263ad00af209bc1a82f9a775-v.jpg

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η διορία για τις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων. Και ο ΠΑΣ Νάξου που έχει μπει σε νέα εποχή με την έλευση Δημήτρη Σκούνα ανακοίνωσε ότι θα λάβει μέρος σε όλες τις δράσει της ΕΠΣ... Από το πρωτάθλημα έως το κύπελλο και βέβαια στα τμήματα υποδομών.. .

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει

Με αφορμή την λήξη της διορίας για τις συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και το Κύπελλο Κυκλάδων σας ενημερώνουμε ότι η ομάδα μας δήλωσε συμμετοχή και στις δύο διοργανώσεις της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Το ίδιο θα κάνουμε και σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομών, όπου μάλιστα σε κάποια από αυτά θα υπάρξει συμμετοχή και δεύτερης ομάδας.

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τους παράγοντες καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News