ΠΑΣ Νάξου: Φιλικό με Φιλώτι αλλά και σούπερ ημερίδα για διαδίκτυο

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΠΑΣ Νάξου τις επόμενες ημέρες τόσο εντός όσο κι εκτός του αγωνιστικού χώρου… Κίνηση που δείχνει και την φιλοσοφία της ομάδας για τον τρόπο που βλέπει τον αθλητισμό… Και εν αρχή έχουμε το αγωνιστικό μέρος, όπου αύριο Παρασκευή 26 Οκτωβρίου στις 16.30 το συγκρότημα του Νίκου Σπαή θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Αγερσανίου τον ΑΜΣ Φιλωτίου. Παιχνίδι που θα λειτουργήσει ως τεστ ή πρόβα ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με τον Αστέρα Τραγαίας την επόμενη εβδομάδα.

Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας θα διαπιστώσει την κατάσταση του Κώστα Κωτσαρή, του έμπειρου αμυντικού που ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της ομάδας, ωστόσο έχει μείνει πίσω σε θέματα φυσικής κατάστασης. Και δεν αποκλείεται να δούμε και τους δύο νέους παίκτες της ομάδας που εντάχθηκαν πρόσφατα στο ρόστερ του ΠΑΣ, τον  Φάνη και Βαγγέλη Κουτελιέρη που τα προηγούμενα χρόνια ανήκαν στο δυναμικό του Αγερσανίου.

Ημερίδα

Και εκτός αγωνιστικού χώρου;  Ο ΠΑΣ Νάξου με ευαισθησία απέναντι στα προβλήματα παιδιών και νέων και συνεχίζοντας την προσπάθεια για συνεχή και αξιόπιστη ενημέρωση των γονέων, σας καλεί στην επιμορφωτική ημερίδα που διοργανώνει. Που; Πότε; Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου στις 18:30 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλης». Η ημερίδα αφορά θέματα που απασχολούν καθημερινά τους γονείς και έχουν να κάνουν με το διαδίκτυο και την διαχείριση του χρόνου στις υποχρεώσεις του παιδιού με το σχολείο, την προπόνηση και τις λοιπές δραστηριότητες.

Ομιλήτρια για το θέμα του διαδικτύου θα είναι η ψυχολόγος παιδιών και εφήβων κυρία Παπαηλία Κωνσταντίνα. Στο θέμα διαχείρισης του χρόνου, ομιλητής θα είναι ο ψυχολόγος - αθλητικός ψυχολόγος , κύριο Ιωάννης Ζαρώτης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News