Πασαρέλα και κλήρωση της Α1 στη Νάξο

Άρωμα Νάξου θα έχει η φετινή κλήρωση, καθώς η ΕΟΠΕ ενέκρινε τελικά το αίτημα και στις 20 Σεπτεμβρίου, σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση που θα μεταδοθεί απευθείας από την ΝΕΡΙΤ και θα γίνει στο "summer club santana" θα διεξαγάγει την κλήρωση της Α1 Γυναικών για τη σεζόν 2014 – 2015.

Πάντως η κρατική τηλεόραση ήταν υπαίτια που η κλήρωση δεν έγινε όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί στις 12 Σεπτεμβρίου.  

Η κλήρωση δεν θα έχει καθαρά αθλητικό χαρακτήρα αφού το παρών θα δώσει (υποχρεωτικά) και μία αθλήτρια από κάθε ομάδα, η οποίες θα ντυθούν από την φθινοπωρινή κολεξιόν γνωστού σχεδιαστή και στη συνέχεια θα κάνουν πασαρέλα. Συνδιοργανωτές θα είναι ο ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και φυσικά ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν.

Τώρα όσον αφορά την 12η ομάδα του πρωταθλήματος, αυτή θα γίνει γνωστή το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου. Να θυμίσουμε ότι αυτό γίνεται λόγω του ότι η ομάδα των Βριλησσίων έχει αποχωρήσει και η ΕΟΠΕ προχώρησε σε ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος των ομάδων που επιθυμούν να αγωνιστούν στην Α1.

Η ομάδες που έχουν καταθέσει την αίτηση και εντός προθεσμίας είναι οι: Άρης, ΖΑΟΝ, Θέτιδα Βούλας και ο Φιλαθλητικός Λάρισας.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 12.30 θα πραγματοποιηθούν  στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της Α2 Ανδρών και Α2 Γυναικών για την περίοδο 2014-2015. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει στον ίδιο χώρο η κλήρωση της 1ης αγωνιστικής της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών – Γυναικών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News