Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΠΝΑΙ - Κυκλάδες: Μπήκαν οι βάσεις για αθλητικό πάρκο στην Φολέγανδρο

ΠΝΑΙ – Κυκλάδες: Μπήκαν οι βάσεις για αθλητικό πάρκο στην Φολέγανδρο

|

Δημιουργία Αθλητικού Πάρκου στη Φολέγανδρο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Φολεγάνδρου – Τι αναφέρει ο κος Λεονταρίτης 

Η ώρα της Φολεγάνδρου έφτασε… Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τον Δήμο Φολεγάνδρου προχωρεί στην αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του νησιού στις Δυτικές Κυκλάδες. Η αρχή έγινε με τα σχολεία και τώρα τα γήπεδα… Οπως τονίζει ο κος Λεονταρίτης – χωρικός αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων – σε ανακοίνωσή του: ” Μετά την χρηματοδότηση για την πλήρη επισκευή όλων των σχολικών μονάδων της Φολεγάνδρου, συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ποιοτική αναβάθμιση του νησιού, κατασκευάζοντας ένα σύγχρονο Αθλητικό Πάρκο”.


 

Η ανακοίνωση αναλυτικά… 

Εκκινούν οι απαραίτητες διαδικασίες για τη δημιουργία Αθλητικού Πάρκου στη Φολέγανδρο, με το έργο να βρίσκεται στο στάδιο διακήρυξης ανοικτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του.

Ως καταληκτική προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή των προσφορών ορίζεται η 07-12-2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π. μ.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ μέχρι την παραπάνω καταληκτική ημερομηνία και ώρα.

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα διενεργηθεί από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων στην Ερμούπολη της Σύρου, στις 13-12-2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π. μ.

Ως κύριος του έργου ορίζεται ο Δήμος Φολεγάνδρου και ως φορέας κατασκευής του η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στην μελέτη του έργου προβλέπεται η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5, γηπέδου τένις και η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Ο χρόνος εκτέλεσης του έργου είναι οκτώ (8) μήνες από την υπογραφή της Σύμβασης.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Σε δήλωσή του για το προς υλοποίηση έργο, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης ανέφερε: «Μετά την χρηματοδότηση για την πλήρη επισκευή όλων των σχολικών μονάδων της Φολεγάνδρου, συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ποιοτική αναβάθμιση του νησιού, κατασκευάζοντας ένα σύγχρονο Αθλητικό Πάρκο.

Εκπληρώνουμε τη δέσμευσή μας προς τα παιδιά του νησιού στα οποία θα δοθεί για πρώτη φορά η δυνατότητα να αθλούνται σε σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις».


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Σ.Τ.Ε.Κ. Κουφονησίου: «Το νερό δεν είναι εμπόρευμα – Είναι αγαθό ζωής»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση των επιχειρηματιών του νησιού – Σκληρή διαμαρτυρία για τα εξοντωτικά τιμολόγια ύδρευσης και αιτήματα προς τον Δήμο Νάξου και την Πολιτεία.

Εκλογική διαδικασία και κινηματογραφική προβολή στην Κινηματογραφική Λέσχη Νάξου

Τα μέλη καλούνται να δηλώσουν υποψηφιότητα έως την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή.

SEAJETS και Δήμος Αλοννήσου ένωσαν δυνάμεις για την υγεία των νησιωτών

Παιδιά και ενήλικες εξετάστηκαν δωρεάν από 13 διαφορετικές ειδικότητες, με στόχο τη θωράκιση της υγείας στο νησί.

Από τη Μαρία Κάλλας στο ψηφιακό ευρώ – Η νέα εποχή του κοινού νομίσματος

Στα 5 ευρώ θα απεικονίζεται η «La Divina», ενώ το ευρώ θα συνεχίσει να αναγράφεται και στα ελληνικά

Νάξος – Εντοπίστηκε ζωντανός ο αγνοούμενος στο βουνό του Ζα μετά από 4 ημέρες

Συγκλονιστική διάσωση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νάξου – Στο σημείο σπεύδει ελικόπτερο για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

ΒΙΟ.ΚΑ. Απόλλωνα: Μήνυση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κατά της “Κίνησης Πολιτών”

Η Δημοτική Επιτροπή αποφάσισε την άσκηση μήνυσης για ψευδή καταμήνυση, δυσφήμηση και διασπορά ψευδών ειδήσεων – Αντιδράσεις μετά το Δελτίο Τύπου της Κίνησης «Σώστε τις Παραλίες της Νάξου».

Στο 16ο φεστιβάλ Ελληνικού μελιού και προϊόντων μέλισσας η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Η Περιφέρεια δίνει βήμα στους παραγωγούς του Νοτίου Αιγαίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, 5–7 Δεκεμβρίου 2025.

Η Σύρος γίνεται σκηνικό δημιουργικού τουρισμού με ένα μοναδικό “κυνήγι θησαυρού”

Ένα διαδραστικό διήμερο με δώρα και εμπειρίες δημιουργικού τουρισμού, από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Κυκλάδων και το πρόγραμμα ENERDECA.

Νάξος – Θερινά Εργαστήρια: «Από το Χάος …στη Δημιουργία του Κόσμου»

Παιδική θεατρική παράσταση στο Θεατρικό Μουσείο «Ιάκωβος Καμπανέλλης» – Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:00.

Forbes: Η Οία της Σαντορίνης στα 50 πιο όμορφα χωριά του κόσμου

Στη λίστα με τα 50 πιο όμορφα χωριά του κόσμου ξεχωρίζουν οι ευρωπαϊκοί προορισμοί, με την Οία να εκπροσωπεί την Ελλάδα.

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Εκτακτο – Νάξος: Φωτιά στο ύψος του Τιμίου Σταυρού, στο δρόμος προς Γαλήνη

Φωτιά σε εξέλιξη στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Εγγαρών στο ύψος του Τιμίου Σταυρού

Μείωση ΦΠΑ κατά 30% σε νησιά με λιγότερους από 20.000 κατοίκους – Εκτός σχεδιασμού οι Κυκλάδες

Η εξαγγελία από τη ΔΕΘ και ο πίνακας με τα νησιά που εντάσσονται - Δείτε ποια νησιά εντάσσονται και συνολικά κερδισμένοι είναι 67.000 κάτοικοι

Νάξος – Κεραμωτή: Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας, Εμμανουήλ Φακίνος

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Κεραμωτής, που υπήρξε σύμβολο ανθρωπιάς και προσφοράς. - Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

Νάξος – Εντοπίστηκε ζωντανός ο αγνοούμενος στο βουνό του Ζα μετά από 4 ημέρες

Συγκλονιστική διάσωση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νάξου – Στο σημείο σπεύδει ελικόπτερο για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

«Βιώσιμες Κυκλάδες»: Το Φιλώτι της Νάξου στο πρώτο ντοκιμαντέρ της Πρωτοβουλίας για τη Δημοσιογραφία (video)

Η καρδιά της κτηνοτροφίας, η κρίση νερού και η μάχη για διατήρηση της ταυτότητας

Το στυγερό έγκλημα του Φλώριου Σοϊλέ «Σκιά» στο Φιλώτι

Πώς μια ερωτική ιστορία κατέληξε σε βασανιστήρια, δολοφονία και λαϊκή εξέγερση στη Νάξο του 1902

Το «Τσικάλι» της Νάξου: Εκεί όπου το μαγειρείο γίνεται εμπειρία

Σπιτικά φαγητά, ντόπιες πρώτες ύλες και η τέχνη του σεφ Διομήδη Ανέστη σε ένα μαγειρείο που μυρίζει Ελλάδα και θαλασσινή αύρα Αιγαίου.

Μ. Κουτουλάκης: «Ιστορική μείωση ΦΠΑ 30% στα νησιά έως 20.000 κατοίκους»

Ο Γενικός Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής σχολιάζει τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και μιλά για «μια νέα αρχή» στην ολοκληρωμένη νησιωτική πολιτική.