ΠΝΑΙ - Νάξος: Προσεχώς (05/12) ποδηλατάδα για μικρούς και μεγάλους

Ποδηλατάδα

«Δεν είναι αγώνας, είναι ένας περίπατος»… Με την έκφραση αυτή η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (σε συνεργασία με τον Πανναξιακό ΑΟ) μας κάνει κοινωνούς δραστηριότητας που έχει προγραμματίσει το πρωί της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου στη Νάξο. Μίας δράσης που έχει σχέση με το ποδήλατο. Για μικρούς και μεγάλους. «Ποδηλατάδα 2021» και σε δύο διαδρομές….. Και με πολλές εκπλήξεις.

Αναλυτικά, η πρόσκληση / ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή του Επάρχου Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Αμοργού, Γιάννη Μαργαρίτη και με τίτλο «Ποδηλατάδα 2021» αναφέρει:

« Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ Α.Ο. θα πραγματοποιήσουν «Ποδηλατάδα» (διαδρομή με το ποδήλατο), την Κυριακή  5 Δεκεμβρίου 2021.

Στην ποδηλατάδα μπορούν να συμμετάσχουν ποδηλάτες κάθε ηλικίας.

Θα γίνουν δύο διαδρομές: 

@ Τα παιδιά πάνω από 10 ετών και οι ενήλικες,  θα ξεκινήσουν στις 10:00, από το Ανοικτό Στάδιο Νάξου και θα κάνουν την διαδρομή: Άγιος Προκόπης – Αγία Άννα – κεντρική πλατεία Χώρας Νάξου (λιμάνι).

@  Τα παιδιά κάτω των 10 ετών θα ξεκινήσουν στις 11:00, από το Ανοικτό Στάδιο Νάξου και θα κάνουν τη διαδρομή: Παπαβασιλείου -  κεντρική πλατεία της Χώρας Νάξου.

  Δεν είναι αγώνας, είναι ένας περίπατος, για να γνωριστούμε μεταξύ μας και να γνωρίσουμε τον τόπο μας με το ποδήλατο.

Πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους συμμετέχοντες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News