ΠΝΑΙ - Volleyball: Στη Ρόδο του Super Cup ανάμεσα σε Φοίνικα και Ολυμπιακό

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Ολυμπιακός - Φοίνικας ONEX Σύρου.... Το μεγάλο ντέρμπι με έπαθλο και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το φέρνει στην Ρόδο... Οπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο αγώνας του Super Cup βόλεϊ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Φοίνικα Σύρου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στο Παλέ Ντε Σπορ της Καλλιθέας.

Αναλυτικά στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«H Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ), διοργανώνουν τον τελικό του Super Cup πετοσφαίρισης, μεταξύ των ομάδων, του πρωταθλητή ‘’ΤΑΑ Ολυμπιακού ΣΦΠ’’ και του κάτοχου του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς ‘’ΤΑΑ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ» στο… σμαραγδένιο νησί λίγο πριν τα Χριστούγεννα και πιο συγκεκριμένα στις 22 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 19:15 στο κλειστό γυμναστήριο Καλλιθέας Ρόδου.

Η Ρόδος στον χώρο του αθλητισμού έχει αποδείξει έμπρακτα την ιδιαίτερη αγάπη που τρέφει για το Volley με τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων στο άθλημα, με αποκορύφωμα τις διοργανώσεις παγκοσμίων τουρνουά Beach Volley που είχαν διεξαχθεί στην πλατεία δημαρχείου και διαφήμισαν το νησί σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου αρωγοί πάντα σε όλες τις μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις του τόπου μας, για ακόμη μία φορά αναλαμβάνει έναν αγώνα που στόχο έχει τη διάδοση του αθλήματος με την πραγματοποίηση μίας πραγματικής γιορτής.

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα για την αντιμετώπιση της COVID-19 αποφασίσθηκε να μοιρασθούν προσκλήσεις σε σχολεία και σωματεία του βόλεϊ. Ειδικά τα μικρά παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους και να μάθουν από πρώτο χέρι τα μυστικά του αθλήματος της πετοσφαίρισης».


 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News