Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάPortarathlon - Λιανός: "Θα είμαστε αρωγοί και θα το στηρίξουμε με κάθε...

Portarathlon – Λιανός: “Θα είμαστε αρωγοί και θα το στηρίξουμε με κάθε τρόπο”

|

Με προσωπικό του μήνυμα, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρης Λιανός, χαιρετίζει την διοργάνωση του διεθνή αγώνα ”Portarathlon” – Πέρασε στην ομπρέλα του ΕΟΤ και αναμένεται να διεξαχθεί το διήμερο 22 και 23 Μαϊου στη Νάξο

Θετικά ανταποκρίθηκε ο Εθνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) στο αίτημα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και έδωσε το πράσινο φως ώστε το 3ο Portarathlon να τεθεί υπό την αιγίδα του.  Ως γνωστόν το meeting των συνθέτων αγωνισμάτων του στίβου που ξεκίνησε το 2018 θα διεξαχθεί, αν οι συνθήκες το επιτρέψουν, στις 22 και 23 Μαΐου στο ΔΑΚ Νάξου μαζί με το αντίστοιχο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ήδη στην ομάδα του Portarathlon έχουν φτάσει πολλά αιτήματα για συμμετοχή από αθλητές και αθλήτριες από δεκάδες χώρες καθώς μετά από μεγάλη περίοδο αδράνειας όλοι έχουν ανάγκη από αγώνες.   

Την ίδια ώρα και ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στέλνει μήνυμα για συμπαράσταση και στήριξη των αγώνων…  Και μάλιστα, με προσωπικό του μήνυμα, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρης Λιανός αναφέρει ότι θα είναι ο Δήμος αρωγός στον διεθνή αυτό αγώνα…

“Συνεπής στο ετήσιο αθλητικό ραντεβού του, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων υποδέχεται και φιλοξενεί για μια ακόμα χρονιά τους αγώνες επτάθλου και δεκάθλου με την ονομασία «Portarathlon».

Η Νάξος αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τη σπουδαία αυτή αθλητική διοργάνωση. Σήμερα, διαθέτοντας την εμπειρία των επιτυχημένων διοργανώσεων, ο Δήμος μας είναι έτοιμος να στηρίξει και τη φετινή διοργάνωση με όλα τα μέσα και τις υποδομές που διαθέτει, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους λάτρεις του κλασικού αθλητισμού να ζήσουν όμορφες αθλητικές στιγμές και να θαυμάσουν από κοντά μεγάλους αθλητές των σύνθετων αγωνισμάτων.

Με αφορμή αυτό το ταξίδι στον αθλητισμό, σάς καλούμε όχι μόνο να απολαύσετε τους καταξιωμένους αθλητές που θα λάβουν μέρος, αλλά και να γνωρίσετε τη Νάξο, τον φυσικό της πλούτο, τον πολιτισμό της, την ιστορία της, τους φιλόξενους κατοίκους της!

Σας περιμένουμε όλους και ευχόμαστε η φετινή διοργάνωση και οι επιδόσεις των αθλητών να αποτελέσουν σταθμό στην ιστορία των σύνθετων αγωνισμάτων!

English Text

Consistent in its annual sports appointment, the Municipality of Naxos and the Small Cyclades welcomes and hosts for another year the heptathlon and decathlon races under the name “Portarathlon”.

Naxos embraced from the first moment this great sporting event. Today, having the experience of successful events, our Municipality is ready to support this year’s event with all the means and infrastructure it has, thus giving the fans of classic sports the opportunity to live beautiful sports moments and admire closely athletes of complex sports.

On the occasion of this trip to sports, we invite you not only to enjoy the renowned athletes who will take part, but also to get to know Naxos, its natural wealth, its culture, its history, its hospitable inhabitants!

We are waiting for you all and we wish this year’s event and the performance of the athletes to be a milestone in the history of complex competitions!”

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) στη Γένοβα

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στις Κυκλάδες

Δεύτεροι “φτωχότεροι” καταναλωτές της Ευρώπης οι Έλληνες

Εκτός όμως από τον υψηλότερο μέσο πληθωρισμό, πρόσφατη μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύει ότι η Ελλάδα πληρώνει ακριβότερα και τον πληθωρισμό της απληστίας, σε σύγκριση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Μύκονος – AKTES: Ενημέρωση (30/03) για την Κλιματική Αλλαγή

Ομιλία για την κλιματική αλλαγή από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών - ΑΚΤΕS .. Που και πότε

Express Skopelitis: Ετοιμος να επιστρέψει στη δράση

Το Express Skopelitis είναι έτοιμο. Παραμένει στον Πειραιά και ενδεχομένως αύριο να μπει στην καθημερινή του ρουτίνα

Νάξος: Αυτοκίνητο βρέθηκε σε χαντάκι

Σε χαντάκι στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Γαλανάδου βρέθηκε αυτοκίνητο

Μύκονος: “Καμπάνα” σε beach bar, ποιος ο λόγος;

Νέα «καμπάνα» σε beach bar για κατάληψη αιγιαλού - Βάσει της σύμβασης παραχώρησης θα έπρεπε να καταλαμβάνει μόλις 356 τ.μ.

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Αφρική: Ο Ναξιώτης ορειβάτης που κατέκτησε το Κιλιμάντζαρο

Ο Αντώνης Μαργαρίτης πέτυχε έναν άθλο. Κατάφερε να ανέβει στην ψηλότερη κορυφή βουνού στην Αφρική - Πως περιγράφει την εμπειρία του

Επαρχείο Νάξου – Τμήμα Δημόσιας Υγείας: Περί ορθής διαχείρισης των υγρών αποβλήτων

Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση των υγρών αποβλήτων ενόψει τουριστικής σεζόν

Η Νάξος αποχαιρετά την Φεβρωνία Λαμπρίδου και την συνοδεύει στο ταξίδι στην αιωνιότητα

Με την αρωγή της Θέκλας Κίζη αποχαιρετούμε την Φεβρωνία Λαμπρίδου... Στιγμές που μένουν αξέχαστες