Πρεμιέρα στις 4/9, ευχαριστήρια σε χορηγούς για τον Πανναξιακό ΑΟΝ

O Πανναξιακός ΑΟΝ συνεχίζει σε... γοργούς ρυθμούς να σχεδιάζει την επόμενη μέρα του συλλόγου. Μετά την ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων που θα αποτελέσουν τον Ελληνικό κορμό της ομάδας βόλεϊ, οι άνθρωποι του συλλόγου κάλεσαν στο νησί τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, κ Κώστα Παπαδόπουλο σε ένα ταξίδι αστραπή (σχεδόν τριών ημερών) όπου σε συνεχείς συναντήσεις συζήτησαν "φλέγοντα" θέματα για την ομάδα βόλεϊ αλλά και τον σχεδιασμό των υποδομών.  

Ο έμπειρος τεχνικός αναχώρησε την Παρασκευή το απόγευμα από την Νάξο ανανεώνοντας το ραντεβού για το τέλος Αυγούστου όπου και θα επιστρέψει με την οικογένεια του. 

Από την επίσημη ιστοσελίδα του Πανναξιακού μαθαίνουμε ότι η προετοιμασία για την νέα σεζόν θα ξεκινήσει στις 4 Σεπτεμβρίου, κάτι που ήταν αναμενόμενο καθώς η αυξημένη τουριστική κίνηση την φετινή σεζόν περιορίζει την διαθεσιμότητα δωματίων που θα φιλοξενήσουν τις αθλήτριες του ΠΑΟΝ.

Με ανακοίνωσή του ο σύλλογος ευχαριστεί όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη του Κώστα Παπαδόπουλου στη Νάξο

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Ο Πανναξιακός ΑΟΝ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους υποστηρικτές – χορηγούς του συλλόγου για την προσφορά τους και τις διευκολύνσεις που παρείχαν στο σωματείο μας κατά την επίσκεψη του προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ κ. Κώστα Παπαδόπουλου στο νησί μας.

Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε:

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο «Naxos Tours» και τον ιδιοκτήτη του κ. Βαλληνδρά για την προσφορά του στα αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια της μετακίνησης του προπονητή από και προς το νησί μας.

Το κατάλυμα «Άννα-Μαρία» που βρίσκεται στη Χώρα Νάξου για την διάθεση studio για την παραμονή και διανυκτέρευση του προπονητή.

Το εστιατόριο Μεζέ-Μεζέ και τους ιδιοκτήτες του (Αδέλφια Σορώκου) για την προσφορά τους σε γεύματα κατά τις ημέρες επίσκεψης του προπονητή.

Το εστιατόριο «Ταβέρνα ο Αποστόλης» και τους κ.κ. Γιώργο Γιαννάκη και Τάκη Γιαννάκη για την προσφορά τους στα δείπνα κατά την επίσκεψη  του προπονητή.

Οι συναντήσεις του νέου προπονητή με το διοικητικό συμβούλιο καθώς και οι συζητήσεις για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν διεξήχθησαν σε άριστο κλίμα με τις δύο πλευρές να χαράζουν κοινή γραμμή και στόχους.

Η έναρξη της προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ ορίσθηκε η 4η Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News