Ρεκόρ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Νάξου

Με το ρεκόρ βαθμών της Υφαντίδου που της έδωσε την πρόκριση της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και τις σπουδαίες επιδόσεις τον καλύτερων δεκαθλητών και επταθλητών της Ελλάδος ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στη Νάξο.

Στις γυναίκες η Σοφία Υφαντίδου ήταν η μεγάλη νικήτρια συγκεντρώνοντας 6.113 βαθμούς, ενώ την δεύτερη θέση κατέλαβε η Στέλλα Τσικανούλα με 5.337 β. και την τρίτη η Βασιλική Μαρκοπούλου με 4.996 βαθμούς.
Στους άνδρες την πρώτη θέση κατέκτησε ο Μάντης με 7.147 βαθμούς. Δεύτερος με 6.754 ήταν ο Γρηγόρης Καπρινιώτης και τρίτος ο Θανάσης Χατζόπουλος (6.532).
Η μεγάλη αυτή διοργάνωση που φιλοξενήθηκε πρώτη φορά στη νησιωτική Ελλάδα διοργανώθηκε χάρη στη συνδρομή της Περιφέρειαε Νοτίου Αιγαίου και του αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Γιάννη Μαργαρίτη.

Η Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και ο πρόεδρος Δημήτρης Πάπας είχαν μεγάλη συμβολή, όπως και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ) με τον πρόεδρο του Γιάννη Τσολάκη που αφιέρωσε ατελείωτες ώρες δουλειάς για να λειτουργήσουν όλα στη εντέλεια.

Φυσικά τα δύο στιβικά σωματεία της Νάξου (Πανναξιακός και Ναξιακός) διά των προπονητών τους Δημήτρη Μανδηλαρά και Πέτρου Σιδερή ήταν για ακόμη μία φορά οι άνθρωποι που έλυσαν ότι πρόβλημα υπήρχε σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι.

Άπαντες οι φιλοξενούμενοι στη Νάξο (Αθλητές και παράγοντες του ΣΕΓΑΣ) έμειναν έκπληκτοι με την ποιότητα του σταδίου και ζήτησαν να διοργανωθούν και άλλοι αγώνες πανελληνίων πρωταθλημάτων στη Νάξο.

Όλα τα αποτελέσματα

Κατεβάστε τα αποτελέσματα εδώ

Συνημμένα Αρχεία: