Σαντορίνη - ΑΟ Θήρας: Αγιασμός και εξετάσεις για τη νέα χρονιά

Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, όπως και οι εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις στον ΑΟ Θήρας χθες Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το ΔΣ του ΑΟ Θήρας αναφέρει:  

Αγιασμός και εργομετρικές εξετάσεις για τον Α.Ο. Θήρας

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό ξεκίνησε και τυπικά η νέα αγωνιστική περιόδος, για τον Α.Ο. Θήρας.

Ο καθιερωμένος Αγιασμός πραγματοποιήθηκε στις 9 το πρωί του Σαββάτου 5 Σεπτεμβρίου στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ., κεκλεισμένων των θυρών λόγο Covid, με την παρουσία των αθλητριών της ομάδας, του προπονητή και μελών του τεχνικού τιμ, του Διοικητικού Συμβουλίου και εκπροσώπων των Αρχών του νησιού μας.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Έπαρχος Θήρας κ. Δαρζέντας ευχήθηκε στον Α.Ο. Θήρας υγεία, χαρές και επιτυχίες στη φετινή πορεία του στο πρωτάθλημα. Εκπροσωπώντας τον Δήμο Θήρας ο πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. κ Αλαφούζος ευχήθηκε στον Α.Ο. Θήρας επιτυχίες ενώ δήλωσε οτι θα βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στην ομάδα μας.

Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Σκοπελίτης ευχήθηκε μια εποικοδομητική και επιτυχημένη χρονιά στον Α.Ο. Θήρας στο φετινό ιδιαίτερο πρωτάθλημα εξαιτίας των αλλαγών λόγο Covid, καθώς και υγεία σε όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειας της ομάδας μας.

Επίσης, μετά τον Αγιασμό, οι αθλήτριές μας πραγματοποίησαν όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος εργομετρικές εξετάσεις στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιήθηκε και πλήρης αιματολογικός έλεγχος, προσφορά του βιοχημικού εργαστηρίου της κυρίας Αγάθης Καραγιάννη, την οποία ευχαριστούμε πολύ για την σταθερή υποστήριξή της στην ομάδα μας.

Με την τυπική, μετά τον Αγιασμό και τις εργομετρικές εξετάσεις, έναρξη των προπονήσεων και των υποχρεώσεων του φετινού πρωταθλήματος, η Διοίκηση του Α.Ο. Θήρας εύχεται σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Α.Ο. Θήρας υγεία και εκπλήρωση των στόχων τους.

Το ρόστερ του ΑΟ Θήρας για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2020 - 21) αποτελείται από τις:

Πασαδόροι: 'Aννα Τσουκαλά, Ρίκο Σάντος (Πουέρτο Ρίκο)

Κεντρικές: Mελίνα Εμμανουηλίδου, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, Αναστασία Λάππα

Λίμπερο: Mαριαλένα Αρτακιανού, Γεωργία Τζαγκαράκη

Ακραίες: Κέντρα Ντάλκε (ΗΠΑ), Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Μαρία Γενιτσαρίδη, Αναστασία Παναγιωτίδου, Mαριάνα Τσιούχα

Διαγώνια: Φερνάντα Μέλο (Βραζιλία)

Προπονητής: Κώστας Παπαδόπουλος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News