Σαντορίνη - ΑΟ Θήρας: Ενίσχυση με την διαγώνια Alyse Wallace Ford

Alyse Wallace Ford

Σάββατο βράδυ και ο ΑΟ Θήρας με εντυπωσιακή αντίδραση φεύγει νικητής από την Μίκρα, την έδρα του Αρη, έχοντας επικρατήσει με 3-2 σετ.. Διατηρεί το αήττητο είναι στην 1η θέση του ομίλου και ο Κώστας Παπαδόπουλος – προπονητής του ΑΟ Θήρας – αφιερώνει τη νίκη στην Φερνάντα Μέλο. Όπως αναφέρει στην σελίδα του στα social media « Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στην πολύτιμη Fernanda Melo μας. Οι δυσκολίες είναι για τους δυνατούς ανθρώπους… Μεγάλη Φερνάντα #11»

Δύο ημέρες αργότερα, η διοίκηση της ομάδας από την Σαντορίνη καλύπτει το κενό που έχει αφήσει η Μέλο λόγω τραυματισμού. Και στη θέση της έρχεται η Αμερικανίδα Alyse Wallace Ford που έρχεται να δώσει λύσεις στην επίθεση με τα δυνατά της χτυπήματα… Η υποδοχή από τα μέλη της διοίκησης θερμή, γνωρίζει ήδη από πρώτο χέρι την ελληνική φιλοξενία αν και οι καιρικές συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές... Α και να σημειώσουμε ότι η Μέλο όπως διαβάζουμε θα μείνει στην Σαντορίνη έως το πέρας του πρωταθλήματος ώστε να ολοκληρώσει την αποθεραπείας της καθότι αναμένεται άμεσα να χειρουργηθεί στην Αθήνα...

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας...

Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει μια ακόμη νέα προσθήκη στην ομάδα μας. Πρόκειται για την Αμερικανίδα Alyse Wallace Ford, που θα αγωνιστεί στη θέση της διαγώνιας.

Η Alyse Wallace Ford έχει γεννηθεί το 1997 στις Η.Π.Α., έχει ύψος 1,80 και έχει συμμετάσχει σε 16 πρωταθλήματα με 4 ομάδες, τις USC Trojans, Arizona State University, Rote Raben Vilsbiburg, και Valencianas de Juncos.

Η Alyse Wallace Ford πρόκειται να αντικαταστήσει την Fernanda Melo η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και πρόκειται να χειρουργηθεί άμεσα στην Αθήνα και να επιστρέψει για την αποθεραπεία της στη Σαντορίνη, όπου και θα παραμείνει μέχρι τη λήξη του φετινού Πρωταθλήματος.

Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας, καλωσορίζει την Alyse Wallace Ford, εύχεται καλή επιτυχία στους στόχους της και ο,τι καλύτερο για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, που εύχεται να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα και με ασφάλεια για κάθε ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News