Σαντορίνη - ΑΟ Θήρας: Σοβαρός ο τραυματισμός της Εμμανουηλίδου, ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν

Λένε ότι όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος... Ενας πόντος έμενε... Ο ΑΟ Θήρας είχε το προβάδισμα με 24-20 στο 4ο σετ επί του Ολυμπιακού, και ήταν μία ... επίθεση από την ισοφάριση σε 2-2 σετ. Βράδυ Σαββάτου, δεύτερος αγώνας για το τουρνουά "Γιάννης Συμεώνογλου" και αντίπαλοι ΑΟ Θήρας - Ολυμπιακός...  Η Μελίνα Εμμανουηλίδου, η αρχηγός, κάνει επίθεση σε πρώτο χρόνο όμως το πάτημά της δεν είναι καλό.. Και όσα φέρνει η ώρα... Οι γιατροί και των δύο ομάδων δεν χρειάστηκε ούτε δεύτερο για να αντιληφθούν ότι η Μελίνα έχει τραυματιστεί.

Ο αγώνας περνάει σε δεύτερη μοίρα (έμεινε στο ...Χ μετά από συμφωνία των δύο προπονητών) και η Εμμανουηλίδου με την αρωγή των διοργανωτών του τουρνουά πηγαίνει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για μαγνητική.. Το πόρισμα; το πρόβλημα σοβαρό στο αριστερό γόνατο και πλέον το ταξίδι στην Αθήνα και η απόφαση για την επόμενη κίνηση μονόδρομος..

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΟ Θήρας όπου ευχαριστεί τους διοργανωτές για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια προς την Εμμανουηλίδου .. Τίτλος της ανακοίνωσης " Σοβαρός τραυματισμός για την αρχηγό του Α.Ο. Θήρας Μελίνα Εμμανουηλίδου"

"Σοβαρό τραυματισμό υπέστη η αρχηγός της ομάδας μας Μελίνα Εμμανουηλίδου κατα τη διάρκεια φιλικού αγώνα στη Νάξο. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του δυνατού φιλικού αγώνα προετοιμασίας με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο τουρνουά της Νάξου και σε σημείο όπου ο αγώνας ήταν ισόπαλος 2-2, η αρχηγός της ομάδας μας Μελίνα Εμμανουηλίδου υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

Ακολούθως η αρχηγός της ομάδας μας μεταφέρθηκε άμεσα σε ιδιωτική κλινική της Νάξου όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ως εκ τούτου, τις επόμενες ώρες η αθλήτριά μας θα μεταβεί στην Αθήνα όπου θα επισκεφθεί τον γιατρό της ομάδας μας κ. Τσώλο Ιωάννη, Διευθυντή της Ορθοπεδικής κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan για να εξεταστεί η κατάσταση της υγείας της και να αποφασιστεί η πορεία της θεραπείας και ανάρρωσής της.

Ως Δ.Σ. του Α.Ο. Θήρας ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές του τουρνουά της Νάξου για το άμεσο ενδιαφέρον τους στην ιατρική αντιμετώπιση της κατάστασης και την κλήση ασθενοφόρου του Ε.Κ.Α.Β. , καθώς και το υποστηρικτικό τίμ της αντίπαλης ομάδας για το άμεσο ενδιαφέρον τους για την υγεία της αθλήτριάς μας, αλλά και όλους όσους με ειλικρινές ενδιαφέρον συνέβαλαν στην καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του τραυματισμού της.

Ως Δ.Σ. του Α.Ο. Θήρας ευχόμαστε στην αθλήτρια και αρχηγό της ομάδας μας ταχεία ανάρρωση και σύντομη επιστροφή στα παρκέ.

 

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ ΤΡΑΥΜΑ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News