Σαντορίνη: Η Παναγιώτα Διώτη επιστρέφει στην Ελλάδα για τον ΑΟ Θήρας

Παναγιώτα Διώτη

Μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει επίθεση στον πρόεδρο της ΕΟΠΕ και ο Πανναξιακός ΑΟΝ να μιλάει για τις παλινωδίες της Κυβέρνησης, όμως όλες οι άλλες ομάδες γεμίζουν το ρόστερ τους και δείχνουν έτοιμες για ένα ανταγωνισιτκό πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών όπου όπως όλα δείχνουν θα λείπει το απόλυτο φαβορί (βλ Ολυμπιακός) αλλά και η πλέον ανταγωνιστική ομάδα (βλ Πανναξιακός ΑΟΝ) με βάση τα δεδομένα των τελευταίων χρόνων ...

Οπότε, ο δρόμος για τον τίτλο είναι ανοιχτός και ο ΑΟ Θήρας βάζει υποθήκη για να φτάσει όχι απλά στον τελικό αλλά και να κατακτήσει το πρωτάθλημα, έστω κι εάν ξέρει ότι θα υπάρχει πάντα ένας .. .αστερίσκος δίπλα του...

Και βάζει υποθήκη γιατί όπως διαβάζουμε στην σελίδα islandpress.gr η διοίκηση του ΑΟ Θήρας επαναπατρίζει την Ελληνίδα διεθνή αθλήτρια Παναγιώτα Διώτη.

Μετά τις προσθήκες της Ειρήνης Τσομπανίδου ( στη θέση της Μαρίας Γενιτσαρίδη) και της Πηνελόπης Παπαστεργίου ( μεταγραφή από τον Πανναξιακό ΑΟΝ) ο ΑΟ Θήρας συμπληρώνει το ρόστερ του με την Παναγιώτα Διώτη στη θέση της Άννας Τσουκαλά που έφυγε από το νησί της Σαντορίνης για την Σουηδική ΙΚ Ymer.. Είναι αυτό που λέμε ... μία αντί για μία συν μία... (μην το ψάχνεται το σκεπτικό...)

Η Παναγιώτα Διώτη ξεκίνησε την καριέρα της στον ΓΣ Λαμίας, με την διαδρομή της να συμπεριλαμβάνει τον Ηρακλή Κηφισιάς, το Άργος, τον Πανναξιακό, την Τρεβίλ (Γαλλία), την Βάσας (Ουγγαρία) τον Παναθηναϊκό και την Λουγκάνο (Ελβετία).

Πλέον η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου καταγράφει ως απώλειες το λίμπερο Γεωργία Τζαγκαράκη, την Μαρία Γενιτσαρίδη και την Άννα Τσουκαλά και προσθέτει στο ήδη ισχυρό της ρόστερ τις Τσομπανίδου (Λαμία) Παπαστεργίου (Πανναξιακός) και Διώτη ( Λουγκάνο Ελβετίας).

Μάλλον κερδισμένη είναι με βάση τις κινήσεις αυτές, έτσι δεν είναι;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News