Σαντορίνη - Αν. Σιγάλας: Να παίξει ο ΑΣ Σαντορίνης στο ΔΑΚ Νάξου (video)

Αχ αυτές οι υποδομές... Ο ΑΣ Σαντορίνης είναι έτοιμος για πρώτη φορά να αγωνιστεί στην Football League αλλά δυστυχώς χωρίς γήπεδο κινδυνεύει να παίξει όλους τους αγώνες εκτός έδρας... Η Περιφέρεια μπορεί να είναι στο πλευρό του Δήμου όπως τόνισε ο κος Λεονταρίτης πριν από μία εβδομάδα, αλλά όσο κι εάν τρέξουν οι εργασίες δεν προβλέπεται να είναι έτοιμο πριν από τη νέα χρονιά. Οπότε; Μήπως είναι λύση η Νάξος και όχι η Αθήνα;

Ο Δήμαρχος Θήρας, Αντώνης Σιγάλας, ήταν αποκαλυπτικός όσο αφορά την κατασκευή του νέου γηπέδου στη Σαντορίνη και την φιλοξενία της ομάδας του ΑΣ Σαντορίνης στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Παναγιώτη Μυτιληναίο και το Volcano TV, ο κ. Σιγάλας αποκάλυψε ότι, σε συνάντηση που έγινε πρότεινε τη λύση του ΔΑΚ Νάξου ως προσωρινή έδρα της ομάδας, πράγμα που όπως τόνισε θα στηρίξει αμέριστα και ο δήμος, αφού θέλει να τονώσει πρωτίστως την οικονομία των Κυκλάδων.

Από εκεί και πέρα, όπως επισήμανε, το γήπεδο του Καρτεράδου είναι η μοναδική λύση για κατασκευή γηπέδου το οποίος όπως είπε θα γίνει με συνχρηματοδότηση του δήμου και της περιφέρειας και θα κοστίσει περίπου 500.000€.

Όπως είπε ο κ. Σιγάλας στην ίδια συνέντευξη, υπάρχει και η προοπτική σε δεύτερο χρόνο της κατασκευής ενός σταδίου, το οποίο θα έχει και στίβο.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα sportcyclades.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News